ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Субота, 16 липня 2022 18:29

Навчально-науковий інститут розвитку освіти НАУ прийняв участь у нараді Міністерства освіти і науки України з питань організації вступної кампанії у 2022 р. та проведення національного мультипредметного тесту (НМТ)


З метою надання підтримки закладам фахової передвищої та вищої освіти з питань організації вступної кампанії у 2022 році, а також з питань організації та проведення національного мультипредметного тесту (НМТ)   Міністерством освіти і науки України 12 липня 2022 р. о 13.00  в режимі онлайн було проведено нараду відповідальних за організацію освітнього процесу в закладах, що здійснюють підготовку за освітніми ступенями фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра, бакалавра, магістра усіх форм власності та сфер управління.

СПІКЕРИ наради:

- Олег ШАРОВ, генеральний директор Директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України;

- Оксана БЄЛІК, директор Державного підприємства «Інфоресурс».

Державне підприємство Інфоресурс» (State Enterprise «Inforesurs») належить до сфери управління Міністерства освіти і науки України. Підприємство є технічним адміністратором Єдиної державної електронної бази з питань освіти (Unified State Electronic Database on Education); уповноваженим органом з питань забезпечення закладів освіти документами (бланками документів) про загальну середню освіту державного зразка та бланками документів про професійну (професійно-технічну) освіту державного зразка, а також координації робіт щодо забезпечення  закладів освіти студентськими (учнівськими) квитками державного зразка. 

На нараді роглядались питання організації та проведення національного мультипредметного тесту (НМТ)  та поточні питання вступної кампанії 2022 року.

Учасники мали можливість поставити запитання під час проведення наради шляхом надсилання їх у спільний чат засідання. Кожен спікер в ефірі відповів на всі поставлені запитання.

Актуальними були питання  щодо порядку вступу випускників з особливо небезпечних територій: 1) території, що є тимчасово окупованими після 24.04.2022 р.; 2) території, що  перебувають в оточенні; 3) території, на яких тривають активні бойові дії.

Станом на 1 липня 2022 р. - це території громади Донецької (66),  Харківської (51), Дніпропетровської (7), Луганської (37), Запорізької (53), Херсонської (49), Миколаївської (24),   Сумської (18), Чернігівської (50) областей. Загалом у переліку 310 громад.

Нація, яка продовжує навчатися, адаптує  вступну кампанію в період війни, піклується за випускників - 2022, приречена на ПЕРЕМОГУ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Прочитано 49 разів