ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 06 липня 2022 16:04

Навчально-науковий інститут розвитку освіти НАУ на вебінарі «Отримання державних документів про середню освіту - 2022: відповіді МОН»

 

5 липня 2022 р. за участю Міністерства освіти і науки України  та за підтримки громади м. Рочестер (США), благодійної організації “Рочестер Майдан”/”RocMaidan (США) відбувся вебінар «Отримання державних документів про середню освіту - 2022: відповіді МОН».


Про видачу державних документів 2021-2022 н.р. розповіла Ольга МАЛИШЕВА, начальник відділу Головного управління загальної середньої та дошкільної освіти Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України, та Ірина ЖДАНОВА, засновниця та директорка Наукового ліцею «Міжнародна Зелена школа ім. Клима Чурюмова», координаторка Громадянської платформи з реформування наукової сфери в Україні, член ГО «Фонд «Відкрита політика».

Відбувся жвавий діалог щодо видачі документів про загальну середню освіту державного зразка особам, які здобули загальну середню освіту у навчальних закладах України в умовах війни на тимчасово окупованій території держави, на території, де ведуться бойові дії; учням, які знаходяться в евакуації в Україні та за її межами. Було розкрито особливості подачі документів для вступу до закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти України.

Заступник директора ННІРО НАУ Людмила ЛАХТІОНОВА подякувала організаторів та доповідачів за отримання надзвичайно важливої та корисної інформації.

Нація, яка навчається в умовах війни, приречена на ПЕРЕМОГУ!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

Прочитано 74 разів