ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 01 червня 2022 11:38

Воєнний науковий травень Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ

Продовжуємо тримати науковий фронт!

Україна продовжує жити у режимі воєнного стану,  а  науковці  продовжують знаходитися на освітянському та інтелектуальному фронті.

11-13 травня 2022 року у м. Манчестер (Великобританія) відбулася XI Міжнародна науково-практична конференція «International Scientific Innovations in Human Life» («Міжнародні наукові інновації у людському житті»).

На конференцію заступником директора ННІРО НАУ, к.е.н., доцентом Людмилою Лахтіоновою та помічником бухгалтера Ltd. «Baker Tilly» (ТОВ «Бейкер Тіллі») Іриною Труш, яка водночас є студенткою 4 курсу ФЕБА НАУ, було підготовлено наукову працю на тему «Analytical Study of the Organization of Labor in Ukraine Under Martial Law» («Аналітичне дослідження організації праці в Україні в умовах воєнного стану»), в якій  розкриті особливості організаціїї праці в Україні під час війни, зміні до нормативно-законодавчої бази з організації праці та її оплати у зв’язку з набранням чинності  24 березня 2022 року Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» № 2136-IX від 15 березня 2022 року.

18-20 травня 2022 року у м. Чикаго (США) відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Modern Directions of Scientific Research Development» («Сучасні напрямки розвитку наукових досліджень»). Від ННІРО НАУ та ФЕБА НАУ на конференцію було представлено тему «Analysis of Payment for Downtime in Ukraine During the War» («Аналіз оплати простоїв в Україні під час війни»). Автори Л. Лахтіонова та І. Труш   дослідили   нормативно-правове  регулювання оплати простоїв на підприємствах Україні під час  війни, розкрили методику  оплати простоїв працівників під час роботи підприємств у режимі воєнного стану та в умовах ведення бойових дій.

Кожен учасник даних конференцій отримав сертифікат. За результатами  кожної конференцій вийшли у світ електронні наукові збірки. Збіркам присвоєні бібліотечні індекси  УДК та  міжнародні стандартні номери ISBN.

Директор ННІРО Галина Лазарєва, заступник директора ННІРО Людмила Лахтіонова, доктор філософії в галузі освітнього менеджменту та політики лідерства Мохаммад Джаммаль з Британського університету в Дубаї (м. Дубай, Об'єднані Арабські Емірати) спільно підготували наукову статтю «Democracy and  New Way of Modernization of Higher Education in Ukraine» («Демократія та новий шлях модернізації вищої освіти в Україні» до Журналу соціальних досліджень (Міжнародний науковий журнал, заснований Центром соціальних досліджень, ISSN 2788-8789, м. Баку, Азербайджан). 

 20 травня 2022 року Л. Лахтіонова  прийняла участь у роботі круглого столу «Облік, оподаткування та фінансовий моніторинг в умовах відновлення економіки України», який був організований кафедрою податкового менеджменту_та_фінансового моніторингу ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана». Понад 70 учасників взяли участь в його роботі. Серед них були  представники органів виконавчої влади, бізнесу та наукової спільноти. На засіданні були заслухані актуальні доповіді стейкхолдерів магістерської освітньої  програми  «Податковий_менеджмент та фінансовий моніторинг в системі економічної безпеки», зокрема:

- Дениса Хохлова, начальника Управління фінансового моніторингу Департаменту забезпечення координаційно-моніторингової роботи Міністерства фінансів України на тему «Порушення росією міжнародних зобов’язань у сфері боротьби з відмивання коштів, фінансування тероризму чи фінансування розповсюдження зброї масового знищення та заходи, які повинні вживати суб’єкти первинного фінансового моніторингу України під час воєнного стану»;

- Антона Чубенко, д. юрид. н., професора, начальника Управління правового забезпечення Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів на тему «АРМА - дієвий інструмент економічної деокупації України»;

- Лариси Максименко, директора департаменту податкової політики Міністерства фінансів України на тему «Податки під час війни»;

- Віталія Шеремети, директора, засновника ТОВ «Аудиторська фірма «Шеремета і партнери» на тему «Роль оподаткування у післявоєнному розвитку України», який сьогодні знаходиться у Збройних Силах України та ДОПОВІДАВ З ФРОНТУ!!!!!

Нація, яка навчається під час війни і ділиться своїми науковими досягненнями на світовому рівні, приречена на ПЕРЕМОГУ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 

 

 

Прочитано 50 разів