ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 27 травня 2022 11:45

Майбутні абітурієнти обирають НАУ 17, 19, 24 травня - відбулися Дні відкритих дверей НАУ

Якісна і міцна освіта майбутніх абітурієнтів НАУ важлива для  відбудови України, для українського народу, який у непростий для країни час  героїчно захищає нашу державу.

В умовах воєнного часу 17, 19, 24 травня 2022 року в Національному авіаційному університеті відбулися інформаційно-профорієнтаційні заходи «День відкритих дверей» в онлайн-форматі для потенційних абітурієнтів. Учні старших класів закладів загальної середньої освіти та студенти випускних груп коледжів зустрілися з представниками факультетів університету в режимі відеоконференції Zoom.

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Галина Лазарєва, заслужений працівник освіти України) спільно з факультетами НАУ.

Інформацію для випускників під час онлайн-зустрічі – особливості навчання та умови прийому для здобуття вищої освіти в 2022 році розкрив Гнатюк Віктор, к.тех.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ.

Спікери заходів-онлайн – Висоцька Марина, к.екон.н., заступник декана Факультету міжнародних відносин, доцент; Хоменко-Семенова Леся, к.пед.н., доцент кафедри педагогіки та психології професійної освіти Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, доцент; Давиденко Володимир, к.екон.н., відповідальний секретар Факультету транспорту, менеджменту і логістики, доцент кафедри логістики; Шевчук Дмитро, д.т.н., завідувач кафедри організації авіаційних перевезень ФТМЛ, старший науковий співробітник; Шапенко Людмила, к.ю.н. доцент кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету; к.т.н., Завгородній Сергій, декан Факультету аероновігації, електроніки та телекомунікацій; Одарченко Роман, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ, д.т.н., доцент; Габрусенко Євген, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, к.т.н., доцент, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ; Віктор Бородій, заступник декана АКФ; Грабовчак Валентина, к.т.н., заступник декана з навчально-виховної роботи Факультету архітектури, будівництва та дизайну; Гроза Валентина, к.ф-м.н., заступник декана Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій, доцент; Тихенко Оксана, д.т.н., професор кафедри екології ФЕБІТ, доцент; Куклінський Максим, к.т.н., доцент, заступник декана Факультету кібербезпеки, комп’ютерної і програмної інженерії; Вишневська Наталія, старший викладач кафедри безпеки інформаційних технологій ФККПІ; Чумак Оксана, д.екон.н., доцент, завідувач кафедри економіки та бізнес-технологій Факультету економіки та бізнес-адміністрування; майор Малиш Андрій, викладач, секретар відбіркової комісії Кафедри військової підготовки.

Всі виступи науково-педагогічних представників, які ділилися досвідом і знаннями, супроводжувалися ґрунтовними і цікавими презентаціями про освітній процес на факультетах та про переваги НАУ, спікери висвітлили максимальну інформацію для вступників та запросили вступати до Національного авіаційного університету – одного з найпотужніших та найвідоміших авіаційних закладів вищої освіти у світі і найпрестижніших вищих навчальних закладів в Україні.

Запрошуємо подивитися запис заходів за посиланням:

https://www.youtube.com/channel/UCtRGbbZ_v3g1ppUMgD3kLkA

Модератор Днів відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ розповіла про освітні, наукові і профорієнтаційні заходи університету і запросила учасників на наступні мотивуючі зустрічі. Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

До участі у профорієнтаційних заходів долучилися – студенти коледжів та учні закладів загальної середньої освіти з м. Києва та різних областей України. Активними учасниками Дня відкритих дверей були студенти коледжів НАУ та Авіакосмічного ліцею ім. І. Сікорського. Заходи проведені для сприяння молоді вибору закладу вищої освіти та здобуття актуальної конкурентоспроможної професії в НАУ.

Щиро дякуємо всім учасникам Днів відкритих дверей за продуктивні зустрічі, які відбулися в травні в НАУ! Бажаємо мирного неба, віри в завтрашній день і в нашу незаперечну перемогу, невичерпної енергії, здійснення високих планів і досягнення заповітних мрій! Мирного неба над Україною.

У НАУ чекають на вас, наші майбутні студенти! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Успіхів, оптимізму, натхнення, творчої наснаги на добро та нові знання заради майбутнього рідної держави!

Слава Україні! Слава українському народу!

http://iro.nau.edu.ua/

 

 

 

Прочитано 45 разів