ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 26 травня 2022 05:30

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 24.05.2022

Для України надзвичайно важлива освіта майбутніх абітурієнтів, яка відіграє важливу роль у суспільстві. Український народ героїчно захищає нашу державу заради світлого майбутнього молодого покоління.

У непростий для країни час – 24 травня 2022 року в Національному авіаційному університеті відбувся «День відкритих дверей» для потенційних абітурієнтів – студентів випускних груп коледжів та учні старших класів закладів загальної середньої освіти. Інформаційно-профорієнтаційний захід пройшов в режимі відеоконференції Zoom.

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут інститут розвитку (директор Галина Лазарєва, заслужений працівник освіти України) спільно з факультетами НАУ.

Інформацію для випускників – особливості навчання та умови прийому в 2022 році для здобуття вищої освіти розкрив Гнатюк Віктор., к.тех.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії.

У заході взяли активну участь представники факультетів НАУ: Куклінський Максим, к.т.н., доцент, заступник декана Факультету кібербезпеки, комп’ютерної і програмної інженерії; Вишневська Наталія, старший викладач кафедри безпеки інформаційних технологій ФККПІ; Чумак Оксана, д.екон.н., доцент, завідувач кафедри економіки та бізнес-технологій Факультету економіки та бізнес-адміністрування; майор Малиш Андрій, викладач, секретар відбіркової комісії Кафедри військової підготовки.

Всі виступи науково-педагогічних спікерів супроводжувалися ґрунтовними і вичерпними презентаціями про навчально-виховний процес на факультетах.

Модератор Дня відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ розповіла про освітні, наукові і профорієнтаційні заходи університету. Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

До участі у заході долучилися – студенти коледжів та учні закладів загальної середньої освіти з м. Києва та різних областей України. Активними учасниками Дня відкритих дверей були студенти коледжів НАУ. Захід проходив для сприяння молоді вибору закладу вищої освіти та актуальної конкурентоспроможної професії.

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей за натхненну і продуктивну зустріч! Бажаємо мирного неба, віри в перемогу, щасливої долі, здійснення планів і досягнення всіх мрій!

У НАУ чекають на вас, наші майбутні студенти! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Наша мотивація – наше світле майбутнє! Успіхів і творчої наснаги на високі знання! Слава Українському народу!

http://iro.nau.edu.ua/

 

 

 

Прочитано 151 разів