ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Субота, 21 травня 2022 18:02

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 19.05.2022

Освіта майбутніх абітурієнтів НАУ важлива для  відбудови рідної держави і для волелюбного українського народу, який мужньо захищає Україну.

У непростий час, в умовах воєнного часу 19 травня 2022 року в Національному авіаційному університеті відбувся «День відкритих дверей» в онлайн-форматі для майбутніх абітурієнтів. Учасники профорієнтаційного заходу – студенти випускних груп коледжів та учні старших класів закладів загальної середньої освіти зустрілися з представниками факультетів університету в режимі відеоконференції Zoom

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України) спільно з факультетами НАУ.

Спікери заходу – к.т.н., Завгородній Сергій, декан Факультету аероновігації, електроніки та телекомунікацій; Одарченко Роман, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ, д.т.н., доцент; Габрусенко Євген, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, к.т.н., доцент, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ; Віктор Бородій, заступник декана АКФ; Грабовчак Валентина, к.т.н., заступник декана з навчально-виховної роботи Факультету архітектури, будівництва та дизайну; Гроза Валентина, к.ф-м.н., заступник декана Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій, доцент; Тихенко Оксана, д.т.н., професор кафедри екології ФЕБІТ, доцент.

Модератор Дня відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ розповіла про освітні, наукові і профорієнтаційні заходи університету та запросила всіх учасників на наступний День відкритих дверей, який відбудеться 24 травня в режимі онлайн. Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

До участі у заході долучилися – студенти коледжів та учні закладів загальної середньої освіти з м. Києва, Дніпропетровської, Запорізької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської та Рівненської областей. Активними учасниками Дня відкритих дверей були студенти ВСП Васильківський фаховий коледж», ВСП  «Фаховий коледж інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ», усні Спеціалізованої школи № 196 та  Авіакосмічного ліцею ім. І. Сікорського НАУ. Захід проходив для сприяння молоді вибору закладу вищої освіти та майбутньої конкурентоспроможної професії.

 

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей за важливу інформаційно-профорієнтаційну зустріч! Бажаємо досягнення планів і мрій, мирного неба, віри в перемогу! У НАУ чекають на вас! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Майбутнє України – це наше майбутнє! Тримаємо стрій! Наснаги на подальше навчання, на добро у досягненні нових вершин!                                              

Слава українському народу!

http://iro.nau.edu.ua/

 

 

 

 

Прочитано 136 разів