ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 19 травня 2022 08:43

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 17.05.2022

Якісна і міцна освіта майбутніх абітурієнтів НАУ важлива для  відбудови України, для українського народу, який героїчно захищає нашу державу.

17 травня 2022 року в Національному авіаційному університеті відбувся «День відкритих дверей» в онлайн-форматі для потенційних абітурієнтів. Студенти випускних груп коледжів та учні старших класів закладів загальної середньої освіти зустрілися з представниками факультетів університету в режимі відеоконференції Zoom

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку (директор Галина Лазарєва, заслужений працівник освіти України) освіти спільно з факультетами НАУ.

У заході взяли участь Висоцька Марина, к.екон.н., заступник декана Факультету міжнародних відносин, доцент; Хоменко-Семенова Леся, к.пед.н., доцент кафедри педагогіки та психології професійної освіти Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, доцент; Давиденко Володимир, к.екон.н., відповідальний секретар Факультету транспорту, менеджменту і логістики, доцент кафедри логістики; Шевчук Дмитро, д.т.н., завідувач кафедри організації авіаційних перевезень Факультету транспорту, менеджменту і логістики, старший науковий співробітник; Шапенко Людмила, к.ю.н. доцент кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету. Учасники заходу висловили вдячність за можливість презентувати свої факультети після певної перерви в спілкуванні.  Виступи спікерів-науковців супроводжувалися ґрунтовними і цікавими презентаціями про освітній процес на факультетах.

Модератор Дня відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ розповіла про основні профорієнтаційні заходи університету та запросила всіх учасників на наступні Дні відкритих дверей, які відбудуться 19 і 24 травня в режимі онлайн. 

До участі у заході долучилися – студенти коледжів та учні закладів загальної середньої освіти з м. Києва, Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Київської та Харківської областей. Активними учасниками Дня відкритих дверей були студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інформаційних технологій та землеупорядкування НАУ». Захід проходив для сприяння молоді вибору закладу вищої освіти та конкурентоспроможної професії за покликанням.

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей за продуктивну зустріч, яка пройшла в доброзичливій атмосфері! Бажаємо мирного неба, віри в завтрашній день і в перемогу, невичерпної енергії, здійснення планів і досягнення заповітних мрій! 

У НАУ чекають на вас! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Наша мотивація – наше майбутнє! Ми єдині і сильні! Успіхів, оптимізму, творчої наснаги на добро та нові знання! Слава Україні!

Презентація "День відкритих дверей – 17.05.2022"

http://iro.nau.edu.ua/

 

 

 

 

Прочитано 149 разів