ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 12 квітня 2022 10:26

Конкурс «Білий голуб»

Хвилі випробувань накотилися на горду та стійку Україну. У цей страшний час, як ніколи, актуальний наш конкурс «Білий голуб».

Згадаймо Біблійну голубку, яка принесла Ноєві маслиновий листочок – символ життя, праведності, чистоти. Саме зараз з усієї України злітаються білі голуби, несучи талановиті роботи учнів та студентів. Роботи ввібрали в себе перлини найкращих порухів душі молоді України. Ми пишаємося творчою неповторністю кожного учасника конкурсу, де кожне слово, речення виграють інтелектуальністю, самобутністю. Ці роботи – невичерпна криниця палкої любові до своєї країни, впевненості в її щасливе майбутнє. 

Учасники конкурсу – талановиті діти та молодь. 

Звідки ж такі молоді таланти?  Звичайно ж, їм дала поштовх наша духовна культура: література, музика, живопис, народна творчість. А ще… саме життя.

Форма проведення конкурсу – заочна. Конкурс проводиться серед учнів 5-8 класів, 9-11 класів і студентів віком до 20-ти років. Учасникам потрібно пройти реєстрацію на сайті Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ –  http:iro.nau.edu.ua за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1Q2-lzoUFQyZ9llUODCQUocMyZW4zaHx1D4sUvxeyp6g/edit

та заповнити і надіслати ЗАЯВКУ учасника на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (відповідно до Положення).

Положення про конкурс

Тож до 15-го квітня залишилося небагато часу, коли завершиться подання робіт. Незабаром ми ознайомимося із найкращими роботами учасників, які є першим кроком до високої української та європейської літератури.

 

ННІРО НАУ

 

Прочитано 52 разів