ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 28 березня 2022 09:20

Воєнний науковий березень Інституту розвитку освіти НАУ

25.03.2022 р. в Національному університеті Узбекистану імені Мірзо Улугбека (м. Ташкент) в  режимі офлайн та онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи забезпечення співвідношення освіти та виховання у Євразійському просторі», присвячена 60-річчю Нігінахон Арслонівни Шермухамедової, 40-річчю її педагогічної та наукової діяльності.

У роботі  конференції прийняли участь науковці з 12 країн світу: Франції, Туреччини, Китайської Народної Республіки, Азербайджану, України, Грузії, Пакистану, Киргизстану, Казахстану, Таджикистану, Республіки Дагестан, Чеченської Республіки, Узбекистану.

З доповіддю «Distance education and its role in the organization of international social partnership» («Дистанційна освіта та її роль в організації міжнародного соціального партнерства») виступила заступник директора ІРО НАУ, к.е.н., доцент Людмила Лахтіонова.

 

Виступ почався словами українською: «Доброго ранку! Ми з України!» та  подякою Збройним силам України, які героїчно захищають Батьківщину від російської окупації, і завдяки яким доповідачка мала змогу вийти в ефір. 

Далі було зроблено подяку Уряду Узбекистану за підтримку єдності України і за гумінатарну допомогу Українській Державі  від Республіки Узбекистан.

Л.Лахтіонова привітала  професора Нігінахон Арслонівну Шермухамедову  з  Ювілеєм та зазначила на її вагомий науковий внесок  у розуміння та  удосконалення світу.   З особливою актуальністю пролунало побажання: «Миру ВАМ і Вашій країні!».

В презентації автор відобразила та охарактеризувала дистанційне навчання як постмодерний феномен,  узагальнила його головні переваги та недоліки, вказала типи взаємодії у середовищі дистанційної освіти, його платформи та інструменти. Розкрила організацію та особливості дистанційного навчання в Україні в умовах російсько-української війни. 

 «Беручи приклад з Президента України Володимира Олександровича Зеленського,  закликаю наукову еліту світу виступати проти війни в Україні, проти російської окупації  України. Україна переможе!» - так було завершено доповідь.

Тільки спільними зусиллями, доносячи до широкого кола науковців та всього прогресивного людства світу  правдиву інформацію про загарбницьку війну в Україні з боку Російської Федерації, про жахіття  ХХІ століття  від російських військових під керівництвом президента-агресора, можна досягти зупинки воєнних дій, вбивства мирних жителів, в тому числі дітей, жінок, літніх людей, руйнування житлових будинків, шкіл, дитячих садків, лікарень та в цілому інфраструктури мирних українських міст та сіл; запобігти розповсюдженню війни на Європу та інші країни світу; сприяти  встановленню МИРУ на планеті Земля.

 

 

Прочитано 52 разів