ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 17 лютого 2022 14:03

Формування свідомої конкурентноздатної особистості

Кожна людина у житті здійснює головний вибір професії, який впливає на долю та життєвий шлях. Найближче до вибору майбутньої професії молодь  підходить в старших класах, адже вибір професії – це велика відповідальність перед собою та перед суспільством.

Семінар для заступників директорів з виховної роботи шкіл Вишневої міської територіальної громади з теми «Формування свідомої конкурентноздатної особистості засобами профорієнтаційної роботи та трудового виховання...» відбувся у Вишнівському академічному ліцеї «Основа». 

Хомицька Алла, заступник начальника Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області відзначила важливість профорієнтаційної діяльності для учнів закладів загальної середньої освіти та співпраці із закладами вищої освіти.

У режимі онлайн участь у семінарі взяла Тетяна Петровська, к.пед.н.,  директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ. 

Національний авіаційний університет для профорієнтаційної роботи успішно поєднує плідний напрацьований досвід роботи і нововведення для впровадження інтерактивних заходів. Профорієнтаційна робота актуальна і невід’ємна складова функціонування університету, яка має пріоритетні завдання. В умовах карантинних обмежень інформаційно-профорієнтаційні заходи відбуваються в онлайн-форматі.

Щиро дякуємо організаторам та учасникам семінару за співпрацю.

Запрошуємо майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей Національного авіаційного університету 24.02.2022 – 15:00.

Чекаємо на зустріч в НАУ!

 

 

Прочитано 77 разів