ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 21 січня 2022 13:47

Конференція «Від мрії до успіху. Вступ – 2022!»

20 січня 2022 року відбулась Конференція для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, яка була організована Навчально-науковим інститутом розвитку освіти Національного авіаційного університету. Конференція, має символічну назву «Від мрії до успіху. Вступ – 2022», адже вона присвячена питанням вступної кампанії 2022 року.

Директор Навчально-наукового інституту розвитку освіти Лазарєва Галина Робертівна, заслужений працівник освіти України, привітала присутніх за новим роком і побажала здійснення найзаповітніших мрій та наголосила на необхідності зустрічі та важливості питань, які обговорювались під час заходу: організаційні моменти та умови проведення загальнодержавного зовнішнього незалежного оцінювання в поточному році, його аспекти, тенденції, новації та можливі труднощі при реєстрації на ЗНО; оновлені Правила прийому до Національного авіаційного університету в 2022 році, особливості навчання в НАУ, а також організація освітнього процесу на Кафедрі базових та спеціальних дисциплін ННІРО, умови і порядок проведення Всеукраїнських олімпіад НАУ. 

До розмови на конференцію були запрошені:

Сакаєва Світлана Вікторівна, директор Київського регіонального центру оцінювання якості освіти, яка  проінформувала вступників про організаційні моменти та умови проведення ЗНО, зміни до програм та характеристик сертифікаційних робіт; розповіла щодо  процедури реєстрації на ЗНО та визначення результатів.

Гнатюк Віктор Олександрович, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ, к.т.н., доцент кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій, ознайомив абітурієнтів про перелік освітніх програм; конкурсних предметів, з яких вступники подають сертифікати ЗНО; особливості вступу на основі повної загальної середньої освіти; переваги для вступників, які досягли визначних успіхів у вивченні окремих дисциплін; перелік спеціальностей, яким надається особлива підтримка держави; особливості прийому на окремі спеціальності; про обсяги прийому та державне замовлення тощо.

Завідувач Кафедри базових та спеціальних дисциплін Бруяка Ольга Олегівна, к.т.н., розповіла присутнім про підготовче відділення громадян України та кафедру, що забезпечує навчання, про випускний екзамен для слухачів ПВ, про участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах НАУ з можливістю отримання додаткових 20-ти балів до загального рейтингу вступника.

Директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Петровська Тетяна Василівна, к.пед.н., проінформувала присутніх про освітні, наукові та профорієнтаційні проєкти для учнівської молоді і запросила до співпраці.  

Організатори подякували учасникам конференції за плідну роботу та висловили надію, що попереду нові спільні зустрічі, які приведуть випускників – майбутніх  абітурієнтів від мрії до власного успіху.

Чекаємо на вас!! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

 

 

Прочитано 67 разів