ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 10 грудня 2021 06:52

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 08.12.2021

Для майбутніх абітурієнтів 08 грудня 2021 року в Національному авіаційному університеті відбувся «День відкритих дверей» в онлайн-форматі.

У заході взяли участь учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти, студенти випускних груп коледжів та представники різних факультетів університету. 

Організатор заходу – Інститут розвитку освіти спільно з факультетами  та Приймальною комісією НАУ.

Спікери заходу – Гнатюк Віктор, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії, к.т.н., доцент; Одарченко Роман, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ, д.т.н., доцент; Габрусенко Євген, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, к.т.н., доцент, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ; Віктор Бородій, заступник декана АКФ; Василенко Вікторія, завідувач кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки ФАБД, к.т.н., доцент; Лапенко Олександр, завідувач кафедри комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів ФАБД, д.т.н., професор; Гроза Валентина, заступник декана ФЕБІТ, к.ф-м.н., доцент; Монченко Олена, доцент кафедри біокібернетики та аерокосмічної медицини ФЕБІТ, к.т.н., доцент; Ареф’єва Олена, завідувач кафедри економіки повітряного транспорту, д.е.н., професор, засновник наукової школи «Економіка та управління економічними системами і процесами підприємств повітряного транспорту» ФЕБА.

На онлайн-заході активно обговорювались питання щодо умов вступу, предметів, які вивчають студенти, освітніх можливостей, працевлаштування випускників, переваг університету та особливостей навчання в НАУ.

Модератор Дня відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ІРО НАУ. Технічне забезпечення заходу здійснювала Горожанкіна Анастасія, завідувач лабораторії електронних засобів дистанційного навчання Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ.

Учасників заходу запросили до участі в наступних профорієнтаційних заходах, курсах з підготовки до ЗНО та вступу до НАУ. 

У заході, який пройшов у продуктивній доброзичливій атмосфері, щоб обрати заклад вищої освіти і професію на все життя, взяли участь майбутні абітурієнти – учні Авіакосмічного ліцею ім. І. Сікорського, коледжів НАУ, учні старших класів з м. Києва та різних областей України. 

Запрошуємо на День відкритих дверей – 16.12.2021, щоб наблизитися до здійснення планів і мрій. 

 До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

 

Презентація "День відкритих дверей – 08.12.2021" 

Переглянути відео тут: https://www.youtube.com

http://iro.nau.edu.ua/

 

 

 

Прочитано 188 разів