ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 02 грудня 2021 12:26

Новий електронний науковий журнал Інститут розвитку освіти НАУ «Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти» /«Distance education in Ukraine: innovative, normative-legal, pedagogical aspects»

Наукові видання Національного авіаційного університету поповнилися новим електронним науковим журналом «Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти» /«Distance education in Ukraine: innovative, normative-legal, pedagogical aspects» ISSN 2786-5495 (Online).

Засновник і видавець -  Національний авіаційний університет.

Організатор і виконавець -  Інститут розвитку освіти НАУ.  

Головна мета журналу - висвітлення становлення та розвитку дистанційної освіти в Україні та світі,  консолідації світових зусиль з розвитку новітніх освітніх  інформаційно-комунікаційних та комп’ютерних технологій і засобів навчання, досягнутих інновацій в освіті та науці в умовах глобалізації цифрового простору.

Основні проблемні питання: становлення дистанційного навчання та його подальший розвиток; теоретико-методологічні та психолого-педагогічні аспекти формування професійної компетентності студентів у процесі дистанційного навчання; якість освіти та технологій у середній та вищій школі; упровадження інноваційних, інформаційно-комунікаційних і комп’ютерних технологій та засобів навчання в освітньому процесі; інновації в освіті та науці як силі XXI століття в умовах цифровізації та глобалізації. 

В журналі висвітлюються результати оригінальних наукових досліджень вітчизняних та зарубіжних авторів. 

Головний редактор –  Ірина Зарубінська, доктор педагогічних наук, професор, проректор з міжнародного співробітництва і освіти НАУ.

Заступник  головного редактора –  Галина Лазарєва, Заслужений працівник освіти України, директор Інституту розвитку освіти НАУ.

Відповідальний секретар –  Людмила Лахтіонова, кандидат економічних наук, доцент, заступник директора Інституту розвитку освіти НАУ.

Мова видання: українська, англійська.

Журнал рекомендований науковцям, докторантам, аспірантам, науково-педагогічним та педагогічним працівникам, а також всім, хто цікавиться останніми досягненнями з розвитку дистанційній освіти та науки в цілому.

Більш детальна інформація та перший номер журналу за посиланням: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/DEU

Прочитано 58 разів