ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 19 листопада 2021 08:17

Професійний розвиток та підвищення кваліфікації

Якісна освіта – найпотужніший перевірений засіб сталого розвитку та один із кроків на шляху до забезпечення всеохоплюючої та якісної освіти, заохочування можливості навчатися протягом усього життя і суттєве збільшення кількості кваліфікованих освітян.   

Ухвалення законів України, що стосуються освіти значно розширило можливості навчання і підвищення кваліфікації та свободи їх вибору, оскільки внесло кардинальні зміни у сферу підвищення педагогічної кваліфікації. Новації набули чинності з 1 січня 2020 року.

Мета підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників – професійний розвиток відповідно до державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти. Курси підвищення кваліфікації спонукають опановувати нові та вдосконалювати раніше набуті компетентності в межах своєї професійної діяльності.

З 09 березня по 08 жовтня 2021 року підвищували кваліфікацію в Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії наук України за освітньо-професійною програмою «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів» за напрямом «Сервіси в освітньому просторі» працівники Інституту розвитку освіти Національного авіаційного університету: Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді; Піонтковський-Вихватень Богдан, к.пед.н., психолог ЦДПОУМ, Закусило Анатолій, к.ф.-м.н., доцент кафедри базових та спеціальних дисциплін. 

Працівники Інституту розвитку освіти НАУ щиро дякують за успішне і ґрунтовне підвищення кваліфікації - навчальний процес, що надихає, за цікаві і важливі матеріали на актуальні теми сьогодення, щоб професійний розвиток став змістовним і насиченим.

Прочитано 63 разів