ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 15 листопада 2021 14:56

Онлайн-флешмоб «Вибір сьогодні-успішне майбутнє»

17 листопада відзначається Міжнародний день студентів – щорічне міжнародне свято студентської активності. Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Інституту  розвитку освіти Національного авіаційного університету провів онлайн-флешмоб до Міжнародного дня студента «Вибір сьогодні-успішне майбутнє».

До заходу, який об’єднав учнів і студентів із відокремлених структурних підрозділів Національного авіаційного університету,  долучилися: Фаховий коледж інженерії та управління НАУ, Фаховий коледж інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ, Слов’янський фаховий коледж НАУ, Криворізький фаховий коледж НАУ, Київський фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ, Васильківський фаховий коледж НАУ та Авіакосмічний ліцей ім. І. Сікорського НАУ.                       

Захоплюйтесь та надихайтесь атмосферою світлин, які наповнені  світлою вірою та надією на втілення найзаповітніших мрій. 

Хай міцне здоров’я та особливе почуття відповідальності забезпечують глибокі та якісні знання.

Щиро бажаємо учасникам флешмобу та всім студентам високих досягнень, здійснення бажань, творчого натхнення в навчанні, та успіхів у житті в ім’я України.

 

ЦДПОУМ https://bit.ly/2MNOudK

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

сайт НАУ: https://nau.edu.ua/

сайт ІРО: http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 86 разів