ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

День відкритих

У воєнний час, коли український народ відстоює свою незалежність, для майбутніх абітурієнтів 23 лютого 2023 року в

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 15 листопада 2021 08:34

Панельна дискусія «Виклики «цифровізації» в підготовці фахівців ІТ-галузі»

12 листопада 2021 року в рамках Міжнародної онлайн-виставки «Освіта і кар’єра-2021» відбулася панельна дискусія «Виклики «цифровізації» в підготовці фахівців ІТ-галузі». Захід-онлайн організував Інститут розвитку освіти НАУ спільно з Факультетом аеронавігації, електроніки та телекомунікацій, Факультетом кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії і Фаховим коледжем інженерії та управління НАУ для учнів 9-11 класів та студентів коледжів. 

Модератор заходу – Петровська Тетяна, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Інституту розвитку освіти НАУ, к.пед.н.

Спікери заходу – Завгородній Сергій, декан ФАЕТ, к.тех.н.; Одарченко Роман, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем, д.т.н., доцент; Габрусенко Євген, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей ФАЕТ, к.т.н., доцент; Бруяка Ольга, завідувач кафедри базових та спеціальних дисциплін ІРО, к.т.н., доцент; Артамонов Євген, доцент кафедри комп’ютеризованих систем управління ФККПІ, к.т.н.; Лешинський Олег, заступник директора ВСП «Фаховий коледж інженерії та управління НАУ», к.ф.-м.н.,  доцент; Рябчук Наталія, голова циклової комісії інженерії програмного забезпечення ВСП «Фаховий коледж інженерії та управління НАУ»; Хлищиборщ Петро, Юсенко Адам, студенти 4-го курсу кафедри комп’ютеризованих систем управління ФККПІ; Куликов Ілля, студент 3-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю Комп’ютерна інженерія ВСП«Фаховий коледж інженерії та управління НАУ»; Михайлик Юрій, Нечай Єгор, студенти 3-го курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за спеціальністю Телекомунікації та радіотехніка Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету».

Технічне забезпечення заходу здійснювала Горожанкіна Анастасія, завідувач лабораторії електронних засобів дистанційного навчання Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ.

Під час панельної дискусії обговорювались важливі та актуальні питання: «Цифрова схемотехніка – основа комп’ютерної та програмної інженерії»; «Передача та захист інформації у телекомунікаційних мережах»; «Прийомо-передавальні пристрої та антени у бездротових мережних технологіях»; «Цифровізація – провідний тренд сучасності»; «Навчання проєктуванню і програмуванню електронних пристроїв до, під час і після карантину»; «Осучаснення змісту математичної освіти студентів бакалаврського рівня підготовки спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія на прикладі розділу «Векторна алгебра»; «Дистанційна освіта та покоління Z»; «Значення вивчення англійської мови для студентів ІТ-спеціальностей»; «Проблеми та перспективи цифрової трансформації в Україні».

Захід пройшов в доброзичливій робочій атмосфері. Усі виступи супроводжувалися  ґрунтовними презентаціями та були змістовними і цікавими. Цільова аудиторія панельної онлайн- дискусії охопила освітян, науковців, студентів коледжів, учнів старших класів закладів загальної середньої освіти. Обмін досвідом в освітній, науковій, творчій галузях – це важлива справа. Це сприяє розвитку ініціативності, створенню нових проектів, набуттю нового досвіду, його збагаченню, а отже, й розвитку професійності наших  вмінь. 

 

Щиро дякуємо спікерам – науковцям, викладачам, студентам і учасникам панельної дискусії! Бажаємо прагнення до знань, реалізації ідей та втілення мрій!

«Презентація панельної дискусії – 12.11.2021»

http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 176 разів