ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 10 листопада 2021 07:18

У Публічній бібліотеці Борщагівської сільської ради

09 листопада українці відзначили День української писемності та мові і Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. 

Від розвитку рідної мови, культури та мистецтва залежить розвиток суспільства. Мелодійна материнська мова і українська культура вистояли та зберегли свою самобутність. Важливо оберігати пам’ять поколінь, підтримувати і розвивати державну мову, звичаї і традиції українського народу.

У заході взяли участь представники Борщагівської сільської ради та представники сфери культури. Борщагівський сільський голова – Олесь Кудрик привітав учасників заходу зі святом і подякував співробітникам усіх закладів культури, бібліотек, клубів, музеїв, інших мистецьких закладів, аматорських колективів за самовіддану працю, безперервний творчий пошук, відповідальне ставлення до своєї високої просвітницької місії.

В урочистому заході, який пройшов у Публічній бібліотеці Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області взяла участь Тетяна Петровська, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Інституту розвитку освіти Національного авіаційного університету. У своєму виступі Т. Петровська відзначила, що вшанування української мови  і збереження культурного спадку – запорука подальшого успіху, зачитала вітальний лист учасникам та організаторам заходу від директора Інституту розвитку освіти НАУ – Галини Лазарєвої, заслуженого працівника освіти України та подарувала бібліотеці, яку очолює директор Наталія Кустовська, книжку «Літературне сузір’я. Твори письменників Святошинського краю».

Хай кожен день додає віри у власні сили. Зичимо всім міцного здоров’я і натхненної творчої праці в ім’я славної України!

 

 

Прочитано 97 разів