ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 03 листопада 2021 07:51

Науковий жовтень Інституту розвитку освіти НАУ

Науково-педагогічний персонал Інституту розвитку освіти   прикладає багато  зусиль для інтеграції  науки НАУ до світової науки.

7 жовтня 2021 р.  в Південно-Казахстанському університеті ім. М. Ауезова м. Шимкент в режимі офлайн і онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Соціально-гуманітарна наука у ХХІ столітті: актуальні проблеми та перспективи їх вирішення».

Конференцію було присвячено 30-річчю незалежності  Республіки Казахстан та  60-річчю громадського діяча та вченого-філософа Корганової Саїпжамал Султанівни. 

На пленарному засіданні із спільною доповіддю «Higher education and science: experience of the achieved reform in independent UKRAIN» («Вища освіта і наука: досвід досягнутого реформування в незалежній Україні») виступили Галина Лазарєва, директор  Інститут розвитку освіти, заслужений працівник освіти України  та Людмила Лахтіонова, заступник директора Інститут розвитку освіти, кандидат економічних наук, доцент.

На конференції розглядалися: нові горизонти міжнародного партнерства у Казахстані; філософія, політологія, історія: сучасні погляди та наукові дослідження; співробітництво у сфері освіти та науки Республіки Казахстан та Республіки Узбекистан; правові аспекти розвитку модернізації у сучасному Казахстані; Асамблея народу Казахстану та її роль у гармонійному розвитку міжетнічних відносин.

Продовжується наукова співпраця науково-педагогічного персоналу  ІРО НАУ та ДВНЗ «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана».

15-17 жовтня в Протарасі (Кіпр) в режимі офлайн і онлайн відбулася  Міжнародна конференція з цифрової науки (DSIC 2021).

Це міжнародний форум для дослідників і практиків, щоб представити та обговорити найновіші інновації, тенденції, результати, досвід та проблеми, пов’язані з рядом досягнень цифрової науки.

На пленарному засіданні виступила Людмила Лахтіонова, заступник директора Інститут розвитку освіти, к.е.н., доцент, із  доповіддю «The organization of analytical procedure for assessing the tax efficiency of the company according to the financial statements for digitalization» (співавтори: Світлана Калабухова, д.е.н.. професор, Оксана Ісай, к.е.н., доцент, Олена Чук, к.е.н., доцент ДВНЗ «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана»).

Збірник наукових праць проходить процедуру індексації Scopus та WoS.

  Участь вчених НАУ в міжнародних наукових заходах сприяє широкому міжнародному науковому співробітництву, виходу  української освіти і науки на  світовий рівень, інтеграції України до світового дослідницького простору.  

 

 

Прочитано 68 разів