ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 29 жовтня 2021 08:19

Захоплююча екскурсія до ангару НАУ

Курси з підготовки до ЗНО Інституту розвитку освіти працюють не тільки в стінах аудиторії, але й поза її межами. Так 27.10.2021 р. слухачі підготовчого відділення відвідали навчальний ангар Аерокосмічного факультету НАУ. Під час екскурсії слухачі дізналися багато цікавого про літальні апарати та їх історію. Побачили велику колекцію літаків: безпілотники, трансконтинентальні пасажирські літаки-гіганти, старі антикварні моделі і, звичайно, сучасні літаки. Більшість з представлених машин вже не здатні літати, однак деякі, при бажанні та невеликому доведенні, здатні на це і зараз.

Старшокласники побували всередині літака і вертольоту, посиділи за штурвалом, сфотографувалися на пам’ять. 

Екскурсовод Вабіщевич Г. М. продемонстрував роботу літаків - як машини випускають шасі і розкручують гвинти. Деякі екземпляри знаходяться в розібраному стані, тому слухачі змогли добре роздивитися внутрішній устрій літаків.

Висловлюємо щиру подяку працівникам кафедри технологій аеропортів та її завідувачу - Ігнатовичу Сергію Ромуальдовичу і, особисто, Вабіщевичу Григорію Миколайовичу за захоплюючу екскурсію, що назавжди залишить неповторні враження про НАУ і, можливо, допоможе слухачам здійснити правильний професійний вибір.

Прочитано 61 разів