ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 26 жовтня 2021 11:26

Відбувся Всеукраїнський день відкритих дверей НАУ

21 жовтня 2021 року в Національному авіаційному університеті відбувся «День відкритих дверей» в онлайн-форматі для майбутніх абітурієнтів. Студенти коледжів та учні старших класів закладів загальної середньої освіти зустрілися з представниками всіх факультетів університету, Приймальної комісії та Кафедри військової підготовки в режимі відеоконференції Zoom.  Організатор заходу – Інститут розвитку освіти спільно з факультетами НАУ.

У заході взяли участь спікери: Головань Ніна, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії; Завгородній Сергій, к.т.н., декан ФАЕТ; Габрусенко Євген, к.т.н., доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ; Віктор Бородій, заступник декана Аерокосмічного факультету; Гроза Валентина, заступник декана ФЕБІТ, к.ф-м.н., доцент; Грабовчак Валентина, заступник декана з навчально-виховної роботи ФАБД, к.т.н.; Касьянова Наталія, завідувач кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки ФЕБА, д.е.н., професор; майор Білуха Андрій, секретар відбіркової комісії КВП; Щерба Віктор, асистент кафедри інженерії програмного забезпечення ФККПІ; Скиба Іван, доцент кафедри філософії, відповідальний секретар відбіркової комісії ФЛСК, к.філос.н.; Шевчук Інна, доцент кафедри історії та документознавства ФЛСК, к.філол.н.; Висоцька Марина, доцент кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу ФМВ, к.е.н. доцент; Разумова Катерина, завідувач кафедри організації авіаційних робіт та послуг ФТМЛ, д.е.н., професор; Гращенко Ірина, доцент кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств ФТМЛ, доцент, к.е.н.; Шапенко Людмила, доцент кафедри теорії та історії держави і права ЮФ, к.ю.н., які підготували інформативні виступи та ґрунтовні і цікаві презентації. На заході обговорювались питання щодо умов вступу, переваг університету та особливостей навчання в НАУ.

Модератор Дня відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ІРО НАУ. Інформаційне  забезпечення зустрічі здійснювала Третьякова Аліна, провідний фахівець центру ІРО НАУ.

Учасників заходу запросили брати участь у необхідних профорієнтаційних заходах, курсах з підготовки до ЗНО та вступу до НАУ. 

До участі у заході долучилися – студенти коледжів та учні закладів загальної середньої освіти з м. Києва та різних областей України. 

Онлайн-захід проходив для майбутніх абітурієнтів, щоб обрати заклад вищої освіти і професію на все життя.

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей за наполегливість в дорозі до знань! Дні відкритих дверей і надалі будуть проводитися протягом навчального року. Бажаємо успіхів на шляху до омріяної мети, адже вибір професії – це велика відповідальність перед собою та суспільством! 

 До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

 

Презентація "День відкритих дверей – 21.10.2021" 

http://iro.nau.edu.ua/



Прочитано 72 разів