ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 22 жовтня 2021 07:20

Профорієнтаційна робота у Вищому професійному училищі будівництва та дизайну

19 жовтня 2021 року у Вищому професійному училищі будівництва та дизайну відбулася профорієнтаційна зустріч зі студентами третього курсу. Майбутніх випускників було ознайомлено з можливостями та перспективами навчання в Національному авіаційному університеті.

Провідний фахівець підготовчого відділення громадян України Світлана Грузинська презентувавши діяльність НАУ, розповіла про підготовку до ЗНО та особливості навчання на підготовчих курсах, запросила абітурієнтів до участі в профорієнтаційних, наукових та освітніх проєктах таких як: Пробне ЗНО, Всеукраїнські олімпіади НАУ, Дні професій, Дні науки та Наукових школах НАУ.

Студенти отримали змістовний матеріал із переліком спеціальностей (освітньо-професійних програм), за якими здійснюється підготовка фахівців; буклети про структуру і діяльність університету; інформаційно-рекламний матеріал про підготовку до ЗНО. 

Керівництву та викладачам училища висловлюємо вдячність за надану можливість проведення профорієнтаційної роботи зі студентами та якісну підготовку випускників! Бажаємо колективу Вищого професійного училища будівництва та дизайну міцного здоров’я та успіхів у втіленні задумів і планів! 

 

Прочитано 50 разів