ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 13 жовтня 2021 09:09

Творча зустріч у Софіївсько-Борщагівському НВК

13 жовтня 2021 року в Софіївсько-Борщагівському навчально-виховному комплексі «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області відбулась творча зустріч із учнями 6-7-х класів та профорієнтаційна зустріч із учнями 11-х класів із Тетяною Петровською, директором Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ІРО НАУ, кандидатом педагогічних наук, членом Національної спілки письменників України, лауреатом літературної премії ім. Григорія Косинки. 

Захід відкрила Лариса Москусенко, завідувач шкільної бібліотеки, яка відзначила важливість зустрічей, які проходять під гаслами «Краєзнавство в шкільній бібліотеці» та «Письменники рідного краю». Такі нетрадиційні  уроки допомагають дітям втілювати творчі задуми, роблять творчий світ багатшим та спонукають до активної діяльності.

Поетичне слово об’єднало всіх учасників, адже через мову передається найрізноманітніша інформація і виховуються високодуховні особистості. На  святковому уроці звучали авторські вірші Петровської, присвячені рідному краю, батькам, українським оберегам, школі, учителям, миру і Україні. 

Учасники натхненної зустрічі, які зібрались у просторій актовій залі, заспівали гімн школи «Школа – наша берегиня» (муз. Т.Димань, сл. Т.Петровської) та подивилися кліпи на пісні «Мамина колискова» у виконанні Руслани Лоцман, заслуженої артистки України та «Мамина любов» у виконанні Віктора Кавуна, заслуженого артиста України (сл. Т.Петровської, муз. Г.Маковської). 

Також учні ознайомились із умовами участі у  Всеукраїнському поетичному конкурсі «Білий голуб», який започаткував і проводить  Національний авіаційний університет з метою сприяння розкриттю таланту та розвитку творчої особистості учня і студента. 

Із захопленням учні старших класів сприйняли профорієнтаційне інформування про напрямки факультетів НАУ та переваги університету, а також можливість взяти участь в інформаційних та наукових заходах для майбутніх абітурієнтів Інституту розвитку освіти, які сприяють професійному самовизначенню та готовності до вибору майбутньої професії.

У ході зустрічі підписана угода про співробітництво із НАУ та Софіївсько-Борщагівським НВК (директор Оксана Пушенко) задля майбутньої ефективної співпраці. 

Дякуємо адміністрації Софіївсько-Борщагівського НВК та шкільній бібліотеці за сприяння у проведенні зустрічі.

Запрошуємо учнів старших класів та всіх бажаючих 21 жовтня на дистанційний Всеукраїнський день відкритих дверей Національного авіаційного університету. 

До зустрічі в НАУ!

http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 98 разів