ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 12 жовтня 2021 07:09

День НАУки в Національному авіаційному університеті (відбувся в режимі онлайн)

12 жовтня 2021 року в Національному авіаційному університеті відбувся День НАУки для учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, студентів коледжів та вихованців закладів позашкільної освіти.

Організатори заходу – Інститут розвитку освіти спільно з Факультетом аероновігації, електроніки та телекомунікацій НАУ. Захід пройшов у дистанційному форматі.

Урок-онлайн фізико-технічної школи Інституту розвитку освіти НАУ «Моніторинг радіочастотних випромінювань та радіорозвідка» зацікавив юних дослідників. Досвідчений лектор з багаторічним досвідом – Габрусенко Євген, к.тех.н., доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ, цікаво пояснив та глибоко розкрив тему, а також відповів на запитання, які активні учасники задавали  під час реєстрації та в чаті.

Модератор зустрічі – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ІРО НАУ, розповіла про профорієнтаційні заходи НАУ та запросила майбутніх абітурієнтів до участі у Всеукраїнському дні відкритих дверей, який відбудеться 21 жовтня о 15:00.

Технічне забезпечення профорієнтаційної зустрічі здійснювала Третьякова Аліна, провідний фахівець центру ІРО НАУ.

До участі у заході долучилися учні та студенти з м. Києва, Дніпропетровської і Київської областей та студенти коледжів НАУ.

Щиро дякуємо спікеру і учасникам Дня НАУки! Бажаємо  всім яскравих успіхів та відвертого прагнення до нових знань! Хай реалізуються найсміливіші плани і збуваються найзаповітніші мрії!

До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

 

Презентація "День НАУки 12.10.2021"

http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 87 разів