ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 04 жовтня 2021 12:04

Відбувся День відкритих дверей НАУ в онлайн-форматі

30 вересня 2021 року в Національному авіаційному університеті відбувся «День відкритих дверей» в онлайн-форматі для майбутніх абітурієнтів. Студенти коледжів та учні старших класів закладів загальної середньої освіти зустрілися з представниками факультетів університету в режимі відеоконференції Zoom. Організатор заходу – Інститут розвитку освіти спільно з факультетами НАУ.

У заході взяли участь Лазарєва Галина, директор Інституту розвитку освіти, заслужений працівник освіти України; Зозуля Василь, відповідальний секретар Приймальної комісії – керівник Консультативного центру НАУ, старший викладач кафедри цивільної та промислової безпеки Факультету еклологічної безпеки, інженерії та технологій;   Віктор Бородій, заступник декана Аерокосмічного факультету; Завгородній Сергій, к.т.н., декан Факультету аероновігації, електроніки та телекомунікацій; Одарченко Роман, д.т.н, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ; Габрусенко Євген, к.т.н., доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ; Задерака Наталія, заступник декана по роботі зі студентами Факультету економіки та бізнес-адміністрування, старший викладач кафедри фінансів, обліку та оподаткування. Інформативні, оригінальні та цікаві виступи спікерів супроводжувалися ґрунтовними презентаціями. Обговорювались питання щодо умов вступу, особливостей навчання, переваг університету та подальшого навчання в НАУ.

Модератор Дня відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ІРО НАУ. Технічне забезпечення профорієнтаційної зустрічі здійснювала Третьякова Аніна, провідний фахівець центру ІРО НАУ.

Учасників заходу запросили брати участь у різноманітних та важливих   профорієнтаційних заходах Інституту розвитку освіти і курсах з підготовки до ЗНО та вступу до НАУ, які забезпечує кафедра базових і спеціальних дисциплін ІРО НАУ, завідувач к.т.н. Бруяка Ольга.  

До участі у заході долучилися – студенти коледжів та учні закладів загальної середньої освіти з м. Києва, Київської та Одеської областей. Активними учасниками Дня відкритих дверей були студенти  Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ». Онлайн-захід проходив для успішного вирішення намічених завдань, які ставлять перед собою майбутні абітурієнти, щоб обрати заклад вищої освіти і професію за покликанням.

 

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей за продуктивну зустріч, яка пройшла в доброзичливій атмосфері! Бажаємо яскравих  відкриттів, успіхів, невичерпної енергії, щоб не зупинятися на шляху до досягнення заповітних мрій! 

У НАУ чекають на вас! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Презентація "День відкритих дверей – 30.09.2021" 

http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 57 разів