ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 15 вересня 2021 13:22

Відбувся День професій в НАУ з ФАЕТ

 

 

14 вересня 2021 року відбувся профорієнтаційний захід «День професій в НАУ»  для майбутніх абітурієнтів. Організатори заходу – Інститут розвитку освіти спільно з Факультетом  аероновігації, електроніки та телекомунікацій Національного авіаційного університету. 

Спікери заходу виступили зі змістовними та ґрунтовними  презентаціями  – Завгородній Сергій, к.т.н., декан ФАЕТ; Одарченко Роман, д.т.н, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ; Габрусенко Євген, к.т.н., доцент, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ. Доповідачі висвітлили спеціальності, які пропонує факультет, продемонстрували сучасну лабораторну та тренажерну базу, студентську наукову діяльність, розповіли про професії та працевлаштування студентів-випускників тощо.

Модератор зустрічі Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ІРО НАУ, розповіла про переваги університету та запросила майбутніх абітурієнтів до участі в інформаційно-профорієнтаційних заходах, на навчання на курсах з підготовки до ЗНО та вступу до НАУ.

Інформаційне забезпечення Дня професій здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н.,  завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ІРО НАУ.

До участі у заході долучилися учасники із м. Києва, Запорізької області, Київської області – Білоцерківський, Бучанський, Бориспільський, Фастівський райони, Авіаційного ліцею та студенти Київського фахового коледжу комп’ютерних технологій та економіки, Інженерії та управління НАУ. Активними учасниками заходу стали учні старших класів  Середньої загальноосвітньої школи № 12 і Ліцею № 144 ім. Г. Ващенка м. Києва, Білоцерківської загальноосвітньої школи № 18 Київської області.

 

Презентація "День професій в НАУ 14.09.2021 - ФАЕТ"

Щиро дякуємо учасникам профорієнтаційного заходу! Здоров’я, натхнення та прагнення до знань всім! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

http://iro.nau.edu.ua/


 

Прочитано 201 разів