ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 08 вересня 2021 06:55

День професій в НАУ з ФАЕТ

Національний авіаційний університет запрошує учнів 9-11 класів та студентів коледжів на «День професій в НАУ», що відбудеться 14 вересня 2021 року о 14:00 в онлайн форматі на платформі Zoom. Участь безкоштовна.

День професій – можливість наблизитися до своєї майбутньої професійної діяльності. На вас чекають актуальні професії, які є в переліку Державного пріоритету та затребувані на ринку праці, що здобувають студенти на Факультеті аеронавігації, електроніки та телекомунікації (https://ian.nau.edu.ua). Фахівці в галузі аеронавігації мають можливість працевлаштовуватися в ДП «Украерорух», ДК Державіаслужба, авіаційних об’єднаних підприємствах. Фахівці у галузях електроніки та телекомунікації працюють у АНТК «Антонов», льотно-випробувальному інституті «Гостомель», корпораціях Київстар, Водафон, НВО «Луч», «Телеоптик», ВС України, СБ України, силових структурах та багатьох підприємствах державної і приватної форм власності, а також у наукових установах та закладах вищої освіти тощо. Крім того, випускники ФАЕТ є затребуваними у міжнародних корпораціях Boeing, Microsoft, Global Logic та багатьох інших. Протягом навчання є можливість брати участь у програмах обміну студентами із закордонними університетами, а також у міжнародних науково-дослідних проєктах. Усе зазначене сприяє підвищенню конкурентоспроможності випускників ФАЕТ на ринку праці.

Випускники рівня «Бакалавр» працюють на посадах інженерів, диспетчерів, технічних менеджерів, а випускники рівня «Магістр» – на посадах експертів, аналітиків, наукових співробітників тощо. Випускники університету можуть продовжувати навчання в аспірантурі для здобуття учених ступенів кандидатів та докторів наук.

Отримуйте нові знання! Зробіть правильний вибір майбутньої професії!

 

Наші спікери: Завгородній Сергій, кандидат технічних наук, декан ФАЕТ; Габрусенко Євген, кандидат технічних наук, доцент, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ;Одарченко Роман, доктор технічних наук, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ.

 

Обов’язкова реєстрація за посиланням:

https://forms.gle/EYgtmyx74jroMfMS7

Подключитися до конференції Zoom

https://us04web.zoom.us/j/5942473914?pwd=Z0o4dlJySDgvdGE1c0JoU01PcjhZUT09

Ідентифікатор конференції: 594 247 3914

Код доступу: 024418

 

Довідки: Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ІРО НАУ,

(044) 406-68-47, (044) 406-72-02

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

сайт: http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 101 разів