ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 01 вересня 2021 13:59

1 вересня – День знань!

1 вересня – День знань, традиційне свято для кожного закладу освіти України! 

1 вересня – це символ нових перспектив і можливостей. 

Сьогодні  по всій країні лунає перший дзвоник. 

Для першокласників, які вперше в житті переступають шкільний поріг, – це найбільш хвилюючий день. Саме з цього дня для них починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Нехай він стане для них не тільки яскравим спогадом, але і вдалим стартом у велике життя, а кожен день в школі буде наповнений цікавими уроками, новими зустрічами і дивовижними відкриттями.

Цей день хвилює уяву й інших учнів, адже школа – це справжній чарівний Палац, в якому панують Доброта, Дружба, Взаєморозуміння, Дитяче просте щастя, Мрії, Надії, Сподівання.

Хвилюючим та особливим цей день є для одинадцятикласників, для яких настає останній шкільний навчальний рік. 

У людській пам’яті шкільні роки – це неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з нас не тільки читати й писати, а й основам великої науки – Життя.

Колектив Інституту розвитку освіти НАУ взяв активну участь активну участь у заходах до Дня знань в Авіакосмічному ліцеї імені І. Сікорського НАУ, середній загальноосвітній школі № 223 Святошинського району м. Києва, спеціалізованій школі № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій м. Києва, спеціалізованій школі № 173 Солом’янського  району м. Києва, середній загальноосвітній школі 174 Солом’янського  району м. Києва, Вишнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 Вишневої міської ради Бучанського району Київської області, Київському коледжі Приватного вищого навчального закладу «Університет сучасних знань», Броварській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 ім. В.О. Сухомлинського, Бородянській спеціалізованій школі - загальноосвітній заклад І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням окремих предметів (див. фотогалерею). Було передано привітання ректора НАУ Максима Луцького з Днем знань та початком нового навчального року.

Зі святом нас усіх – З Днем знань! З початком нового навчального року!

 

 

Прочитано 122 разів