ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 07 липня 2021 08:52

Партнерство в дії!

 

Наприкінці червня 2021 року в Україні стартували профільні літні школи для учнів-членів Малої академії наук учнівської молоді, які триватимуть протягом червня-липня в різних регіонах країни. Упродовж цього періоду обдаровані старшокласники мають можливість поєднати приємне з корисним: не тільки насолодитися активним літнім відпочинком, а й прослухати цікаві лекції та стати учасниками майстер-класів та тренінгів, проведених науковцями провідних університетів країни з метою підвищення рівня наукових знань та обміну науковим досвідом.

Інститут розвитку освіти також активно долучився до участі у профільній літній школі, організованій партнером Національного авіаційного університету – Рівненською малою академією наук учнівської молоді.

З 1 до 5 липня кандидат педагогічних наук, доцент кафедри базових і спеціальних дисциплін Оксана Приходько провела низку майстер-класів для обдарованих старшокласників щодо написання і захисту науково-дослідницької роботи в умовах цифровізації освітнього простору, а також розповіла про особливості навчання в НАУ та пізнавальні профорієнтаційні і наукові проєкти, які проводить Університет для старшокласників країни.

Спілкування викладачів Університету з обдарованою учнівською молоддю в рамках неформальних освітніх проєктів, ініційовних Міністерством освіти і науки України, спрямоване не лише на формування інтелектуальної еліти нації, а й сприяє популяризації НАУ серед обдарованої учнівської молоді країни.      

 

 

Прочитано 75 разів