ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 05 липня 2021 14:24

Профорієнтаційні заходи НАУ для майбутніх абітурієнтів

Профорієнтаційні заходи НАУ для майбутніх абітурієнтів

У межах профорієнтаційної роботи у вересні-липні 2020-2021 навчального року відбулись профорієнтаційні заходи НАУ, які об’єднали зацікавлених у майбутній професії.

В інформаційно-профорієнтаційних заходах взяли активну участь всі факультети НАУ, Кафедра військової підготовки, Приймальна комісія, коледжі НАУ, Вище професійне училище НАУ, Авіакосмічний ліцей НАУ, учні закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти, вихованці позашкільної освіти, студенти закладів вищої освіти. Дні відкритих дверей, Дні професій в НАУ, профорієнтаційні орієнтири – традиційні та нові проєкти допомагають учням та студентам у професійному самовизначенні. У Всеукраїнських заходах взяли участь декани факультетів, професори, доктори та кандидати наук, доценти та педагогічні працівники університету. Науковці НАУ презентували діяльність ЗВО, розповіли про особливості та пріоритетні напрямки, які забезпечують різні факультети, висвітлили необхідну та ґрунтовну інформацію для випускників і запросили до вступу на навчання в Національний авіаційний університет.

Крок у майбутнє – правильний вибір закладу вищої освіти і спеціальності на все життя.

Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівької молоді Інституту розвитку освіти Національного авіаційного університету створює необхідні умови для свідомого вибору майбутнього, використовуючи інноваційні підходи. Для ефективного вирішення вимог часу та визначення життєвих орієнтирів відбуваються заходи для старшокласників, щоб учні старших класів та студенти коледжів зробили правильний професійний вибір.

Профорієнтаційне інформування і консультування під час натхненних  зустрічей з учнівською та студентською молоддю сприяє вихованню особистості, здатної до творчої самореалізації та готовності до вибору майбутньої професії.

Бажаємо майбутнім абітурієнтам високих успіхів та віри у світле майбутнє, щоб пройти шлях до успіху та стати студентами Національного авіаційного університету.

 

Презентація профорієнтаційних заходів

 

 

Прочитано 107 разів