ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 14 червня 2021 11:38

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 11.06.2021

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 11.06.2021

11 червня 2021 року в Національному авіаційному університеті відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі для майбутніх абітурієнтів – учнів старших класів та студентів коледжів. 

Інформацію для випускників – особливості навчання та умови прийому в 2021 році для здобуття вищої освіти розкрив Зозуля С.В., відповідальний секретар Приймальної комісії – керівник Консультативного центру НАУ, ст. викладач кафедри цивільної та промислової безпеки ФЕБІТ. 

У заході взяли активну участь представники всіх факультетів НАУ: Завгородній С.О., к.т.н., декан ФАЕТ; Габрусенко Є.І., к.т.н., доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей ФАЕТ; Попович О.В., к.е.н., доцент, заступник декана ФЕБА; Макаренко Р.О., к.т.н., доцент кафедри гідрогазових систем АКФ, доцент; Копча Ю.Ю., к.е.н., заступник начальника Кафедри військової підготовки з матеріально-технічного забезпечення; Грабовчак В.В., к.т.н., заступник декана з профорієнтаційної та виховної роботи ФАБД; Фролов В.Ф., д.т.н., завідувач кафедри екології ФЕБІТ, доцент; Тихенко О.М., к.т.н., доцент кафедри екології ФЕБІТ; Куклінський М.В., к.т.н., заступник декана факультету ФККПІ, доцент; Хоменко-Семенова Л.О., к.пед.н., доцент кафедри педагогіки та психології професійної освіти, відповідальна за роботу зі студентами ФЛСК; Ємець В.О., відповідальний секретар відбіркової комісії ФМВ; Дерев’янко Т.А., к.е.н., доцент кафедри організації авіаційних перевезень, відповідальний секретар відбіркової комісії ФТМЛ, доцент; Шапенко Л.О., к.юрид.н., доцент кафедри теорії та історії держави і права ЮФ.

Науковці НАУ демонстрували презентації, ділилися досвідом і знаннями, детально ознайомили учасників заходу із закладом, презентували діяльність факультетів університету, розповіли про переваги навчання в НАУ, про досягнення та дозвілля студентів, розкрили важливі питання, висвітлили максимальну інформацію для випускників та запросили вступати до Національного авіаційного університету – одного з найпрестижніших вищих навчальних закладів в Україні.

У заході також взяли участь партнери з питань профорієнтації: Литвин В.В., начальник відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Київській області та Лемешко С.С., начальник відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Модератор зустрічі – Петровська Т.В., к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ІРО НАУ, звернула увагу учнів та батьків на Всеукраїнські олімпіади НАУ, курси з підготовки до ЗНО та вступу до НАУ, які проводить Кафедра базових і спеціальних дисциплін Інституту розвитку освіти і запросила учасників заходу на профорієнтаційні заходи, що допоможуть майбутнім абітурієнтам усвідомлено визначитися з вибором вишу для досягнення омріяної мети.

Технічне забезпечення здійснювала Горожанкіна А.А., завідувач Лабораторії електронних засобів дистанційного навчання ІІОТ НАУ. 

На Дні відкритих дверей були присутні учні навчально-виховних комплексів, гімназій, ліцеїв та шкіл з різних областей України, Авіакосмічного ліцею та студенти всіх коледжів НАУ – Київського фахового коледжу комп’ютерних технологій та економіки, Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування, Васильківського фахового коледжу, Криворізького коледжу, Слов’янського коледжу, Фахового коледжу інженерії та управління. 

Зустріч була продуктивною і динамічною та пройшла в доброзичливій атмосфері. Щиро дякуємо науковцям, викладачам, учителям та партнерам НАУ, знавцям своєї справи, за співпрацю.

Бажаємо учням та випускникам закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти та студентам коледжів успішного вступу до Національного авіаційного університету. Зичимо нових звершень, досягнення цілей, оптимізму і здійснення крилатих мрій. 

У НАУ чекають на вас, наші майбутні студенти!

 

Прочитано 139 разів