ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Неділя, 25 квітня 2021 16:49

Пам’ятні дзвони Чорнобиля

26 квітня 1986 року – День чорнобильської трагедії, який навіки записаний в історію людства. День масштабної катастрофи і пам’яті. 35 років дзвони Чорнобиля стукають у наші серця, а мальовнича Україна живе з болем. Чорнобильські дзвони наш народ відчуває душею, як незагоєні рани. Це найбільша трагедія для благодатної та багатостраждальної української землі.

Вплив радіактивного забруднення зазнали території багатьох країн. Чорнобильська аварія стала подією великого суспільно-політичного значення для світу.  Чорнобильська техногенна й екологічна катастрофа змінила життя цілого покоління.

Наш земний уклін усім тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС за  героїзм та самопожертву в екстремальних обставинах. Життя триває… Не допустимо таких катастроф у майбутньому, щоб зберегти рідний край та найвищі людські  цінності. Хай пам’ять про події минулого навчить нас цінувати кожну мить. Бажаємо всім здоров’я, миру та злагоди!

Священна пам’ять не згасне у віках!

 

Колектив ІІОТ НАУ

 

Прочитано 60 разів