ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 16 квітня 2021 15:18

Онлайн-зустріч «День професій в НАУ»

14 квітня 2021 року відбувся профорієнтаційний онлайн-захід «День професій в НАУ» для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти та студентів коледжів. Організатори заходу – Інститут інноваційних освітніх технологій спільно з Факультетом економіки та бізнес-адміністрування Національного авіаційного університету.

Необхідну інформацію про особливості навчання на факультеті надала Попович О.В., к.екон.н., доцент, заступник декана ФЕБА. У заході взяли участь спікери-науковці: Іванченко Н.О., к.екон.н.,  доцент, завідувач кафедри економічної кібернетики; Ареф’єва О.В., д.екон.н., професор, завідувач кафедри економіки повітряного транспорту;    Коваленко Н.В., д.екон.н., доцент, професор кафедри міжнародної економіки; Щепіна Т.Г., к.екон.н., доцент кафедри обліку та аудиту; Антипенко Н.В., д.екон.н., доцент, завідувач кафедри  фінансів, банківської справи та страхування; Радченко Г.А., к.екон.н., доцент, в.о. завідувача кафедри  маркетингу; Седляр М.О., к.екон.н.,  доцент кафедри економіки та бізнес-технологій. Доповідачі розповіли про професії та важливість освітніх програм, про профілі кафедр, про діяльність і напрями розвитку на факультеті і запросили учасників профорієнтаційного заходу на навчання в НАУ. Учнів старших класів ЗЗСО та випускників коледжів зацікавили професії та місце роботи випускників університету.

Учасники Дня професій в НАУ ознайомились із ґрунтовним і цікавим відеороликом про актуальні та необхідні професії, які користуються незмінним попитом на ринку праці та мають високий статус у суспільстві, що здобувають студенти ФЕБА.

Модератор зустрічі Петровська Т.В., кандидат педагогічних наук, директор Центру допрофесійної підготовки ІІОТ розповіла про конкурентні переваги університету та підкреслила, що диплом НАУ – краща візитна картка якості й професійної майстерності.

Технічне забезпечення здійснювала Нікіфорова М.П., фахівець Лабораторії засобів дистанційного навчання ІІОТ НАУ.

До участі у заході долучилися учні ЗЗСО з м. Києва та Київської області, учні Вищого професійного училища НАУ, Авіакосмічного ліцею ім. І. Сікорського НАУ, студенти Фахового коледжу інженерії та управління НАУ та Київського фахового коледжу комп’ютерних технологій та економіки НАУ.

 

Запис заходу на You Tube каналі ІІОТ НАУ https://www.youtube.com/watch?v=fr69NgMrcWo

Презентація "День професій 14 квітня 2021 з ФЕБА"

Відеопрезентація ФЕБА 2021

Щиро дякуємо всім учасникам профорієнтаційного заходу НАУ! Бажаємо усвідомлено визначитися із подальшим навчанням у закладі вищої освіти. Обирайте найкращу майбутню професію!

Бажаємо високих результатів, щоб стати студентами та долучитися до родини Національного авіаційного університету!

Чекаємо на Вступі – 2021!

http://iiot.nau.edu.ua/

 

Прочитано 107 разів