ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 05 квітня 2021 11:22

В НАУ розпочався ІІ тур Всеукраїнських олімпіад для вступників-2021

В Національному авіаційному університеті 3 квітня 2021 року стартував ІІ тур Всеукраїнських олімпіад Національного авіаційного університету для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти. В олімпіадах візьмуть участь 159 переможців І туру.

Підготовці до предметних олімпіад передувала наполеглива та активна робота оргкомітету, членів методичних комісій та журі, членами яких є представники Інституту інноваційних освітніх технологій, Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій, Аерокосмічного факультету, Факультету транспорту, менеджменту і логістики, Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії, Факультету міжнародних відносин.

Олімпіади ІІ туру є дистанційною формою змагань у синхронному режимі на підставі наказу ректора «Про зміни в організації ІІ туру Всеукраїнських олімпіад Національного авіаційного університету для професійної орієнтації вступників» від 30.03.2021 № 199/од.

Другий (дистанційний) тур Олімпіад проводиться з використанням платформ Moodle (http://moodle.idp.nau.edu.ua/) та Zoom і триватиме до 17 квітня 2021 року. Графік проведення другого туру Олімпіад: http://www.iiot.nau.edu.ua/index.php/nauka/vseukrainski-olimpiady-nau

Задля налагодження належної комунікації між учасниками олімпіад, членами оргкомітету та журі відбулося ряд робочих он-лайн зустрічей, на яких було оприлюднені «Умови та порядок проведення ІІ (дистанційного) туру Всеукраїнських олімпіад Національного авіаційного університету для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2021 році».

Бажаємо всім учасникам успіхів, високих балів, адже переможцям і учасникам ІІ етапу олімпіад із природничо-математичних та інженерно-технічних спеціальностей, нараховуються додаткові бали до сертифікату ЗНО з одного предмету при розрахунку конкурсного балу від 1 до 20, але не вище 200 балів за предмет. Додаткові бали нараховуються учасникам, які набрали не менше ніж 90% балів на ІІ етапі олімпіад і вступатимуть до Національного авіаційного університету.

 

 
Прочитано 100 разів