ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 29 березня 2021 09:34

Засідання весняної сесії економіко-математичної школи НАУ

24 березня 2021 року в рамках Дня науки в режимі онлайн було проведено засідання весняної сесії наукової економіко-математичної школи Національного авіаційного університету.

Керівник  школи: ОЛЕШКО Тамара Іванівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри економічної кібернетики Факультету економіки та бізнес-адміністрування Національного авіаційного університету.

У засіданні школи брали участь учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці позашкільних навчальних закладів, учні-члени Малої академії наук України, які займаються науково-дослідницькою роботою у відділеннях «Математика» та «Економіка».

Учасники заходу мали змогу ознайомитися з виступом завідувача кафедри економічної кібернетики ІВАНЧЕНКО Надії Олександрівни, яка розповіла про дисципліни, що вивчаються на кафедрі,  методи управління проєктами, хто такий фахівець з цифрових технологій, про спеціальності та історії успіхів студентів цієї кафедри.

З цікавою наукової лекцією перед аудиторією виступив ПОСКРЕБКО Олександр Сергійович, доцент кафедри економічної кібернетики Факультету економіки та бізнес-адміністрування – «Твій шлях до успішної кар’єри в бізнес-аналітиці».

Запис лекції можна переглянути на YouTube каналі Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ:

https://www.youtube.com/watch?v=fczbvA1CT4Y

Організатор: Інститут інноваційних освітніх технологій спільно з Факультетом економіки та бізнес-адміністрування НАУ.

Довідки: Центр обдарованої учнівської молоді Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; (044) 406-72-09, (044) 406-74-15; сайт: http://iiot.nau.edu.ua, www.facebook.com/obdarovana.

 

 

Прочитано 55 разів