ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 29 березня 2021 06:41

Визначаємо призерів і переможців ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

З 22 по 25 березня 2021 року в м. Києві тривала робота компетентного фахового журі з перевірки робіт учасників фінального етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

До складу журі в якості заступника голови (Наказ МОН №336  від 19.03.2021 р. «Про фінальний етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка».)  було запрошено кандидата педагогічних наук, доцента кафедри базових і спеціальних дисциплін Інституту інноваційних освітніх технологій Оксану Приходько.

Попри карантинні обмеження та складну епідеміологічну ситуацію в країні, у фінальному етапі конкурсу узяло участь понад 350 учнів та студентів із 13 областей та м. Києва.  Оригінальні творчі роботи, що реактуалізували постать Тараса Шевченка для сучасної молоді, потребували професіоналізму й компетентності від членів журі, тому в одній команді працювали як науковці, так і вчителі.

Співпраця викладачів Університету з Міністерством освіти і науки України в рамках проєктів, спрямованих на підтримку обдарованої учнівської та студентської молоді, стала вже доброю традицією та мірилом високої довіри до професійної компетентності й етичної відповідальності науково-педагогічних працівників НАУ.

 

Прочитано 62 разів