ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 04 березня 2021 12:06

Плекаємо наукову еліту для НАУ, співпрацюючи з Малою академією наук учнівської молоді України!

Протягом лютого-березня в більшості регіонів України відбувся фінальний тур ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, метою якого є підготовка інтелектуального потенціалу для країни.  

1-2 березня 2021 року в рамках Угоди між Національним авіаційним університетом та Рівненською малою академією наук учнівської молоді  в якості голови журі секції «Українська література» до співпраці було запрошено кандидата педагогічних наук, доцента кафедри базових і спеціальних дисциплін Інституту інноваційних освітніх технологій Оксану Приходько. Цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями конкурс-захист уперше відбувався в онлайн-форматі. З-посеред найкращих учнів регіону, які представили до захисту свої пошуково-дослідницькі роботи, компетентне фахове журі обирало переможців. Юні науковці мали можливість представити свої інтелектуальні здобутки під час постерного захисту та наукової конференції. Кваліфікована дискусія між пошуковцями та журі моделювала ситуацію успіху та сприяла визначенню найдостойніших.   

У фінальному турі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт узяло участь понад 500 обдарованих старшокласників Рівненщини, яких на вступній настановній конференції було ознайомлено зі спеціальностями та структурою НАУ, а також навчально-освітніми проєктами Всеукраїнські олімпіади Національного авіаційного університету з навчальних предметів та «Пробне ЗНО», інспірованих Інститутом інноваційних освітніх технологій.

Робота науковців університету з обдарованою учнівською молоддю в контексті конкурсів та олімпіад, ініційованих Міністерством освіти і науки України, засвідчує плідну співпрацю у системі ЗЗСО – МАН – ЗВО, а також демонструє не лише високий науковий потенціал викладацького складу, а й сприяє залученню до навчання в НАУ найталановитіших представників учнівської молоді, що в майбутньому формуватимуть еліту нації.

 

Прочитано 84 разів