ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 22 лютого 2021 09:29

День НАУки в НАУ!

18 лютого 2021 року Інститут інноваційних освітніх технологій спільно з Факультетом лінгвістики та соціальних комунікацій провів для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, вихованців гуртків та учнів – членів Малої академії наук України традиційний захід День НАУки в НАУ.

Цього разу учні мали змогу прослухати лекцію на історичну тематику «Проблеми антисемітизму у світі та Україні в кінці ХІХ на початку ХХ століття на основі Справ Альфреда Дрейфуса та Менахема Менделя Бейліса». Спікером заходу виступив ЗАХАРЧУК Олег Миколайович, кандидат історичних наук, доцент, доцент кафедри історії та документознавства Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету, член Міжнародного наполеонівського товариства.

Лектор розповів про судовий процес у Києві у вересні-жовтні 1913 року проти київського міщанина єврейського походження Менахема Менделя Бейліса, звинуваченого в убивстві з ритуальною метою християнського хлопчика Андрія Ющинського. Спроба звинувачення в особі Бейліса всього юдаїзму була сфабрикована царською юстицією з метою гальмування у країні демократичних реформ і мобілізації реакційно-консервативних кіл – на кшталт справи Дрейфуса у Франції. Сфабриковані звинувачення мобілізували на їх відсіч широкі кола української та російської демократичної громадськості. Процес набув широкого розголосу не тільки в Києві, а й за кордонами Російській Імперії.

Захід проходив в режимі онлайн. Участь у Дні НАУки брали понад 40 учасників. Запис лекції можна переглянути на YouTube каналі Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ:

https://www.youtube.com/channel/UCtRGbbZ_v3g1ppUMgD3kLkA/videos

Запрошуємо учнівську молодь до участі у освітніх, наукових та профорієнтаційних проєктах НАУ. Детальна інформація на сайті: www.iiot.nau.edu.ua

Організатор: Центр обдарованої учнівської молоді Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ.

Технічна підтримка: Нікіфорова Маргарита, фахівець Лабораторії електронних засобів дистанційного навчання ІІОТ.

Довідки: Центр обдарованої учнівської молоді ІІОТ НАУ, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; (044) 406-72-09, (044) 406-74-15; www.facebook.com/obdarovana

 

Прочитано 95 разів