ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 14 січня 2021 13:56

Відбувся вебінар для старшокласників з циклу «Власний компас профорієнтації»

14 січня відбувся вебінар для старшокласників з циклу «Власний компас профорієнтації» на тему «Перетворення мрії в ціль».

Захід організовано Інститутом інноваційних освітніх технологій НАУ, Центром обдарованої учнівської молоді. Спікер – Богдан Піонтковський-Вихватень – кандидат педагогічних наук, психолог-аналітик, груповий психотерапевт, психолог Центру обдарованої учнівської молоді Інституту інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету. Модератор вебінару Нікіфорова Маргарита, фахівець Лабораторії електронних засобів дистанційного навчання.

На вебінарі висвітлено, що за сучасних умов своєчасний і обґрунтований вибір професії учнями старших класів набуває соціальної та економічної значущості, так як впливає на результат професійної діяльності, положення і авторитет людини в суспільстві, сприяє реалізації особистісного потенціалу. У самостійній практичній роботі для старшокласників, доповідачем були запропоновані практичні вправи по розвитку загальних якостей, здібностей, що обумовлюють діапазон інтелектуальних можливостей учнів. Запропоновані вправи слугують основою для розвитку різних видів здібностей. На нашому вебінарі учасники оволоділи навичками використання себе самого, як головного інструменту особистісної профорієнтації. Вебінар базується на рефлексивній моделі саморозвитку юнацької молоді. Наша профорієнтаційна діяльність, з одного боку, сприяє самопізнанню, а з іншого – виступає умовою стимуляції до особистісного розвитку, досягненню мети, самореалізації особистості в її майбутній професійній діяльності.

Перегляд вебінару доступний на YouTube каналі ІІОТ https://www.youtube.com/channel/UCtRGbbZ_v3g1ppUMgD3kLkA

Детальну інформацію про нову серію вебінарів можна отримати на сайті ІІОТ за посиланням: http://iiot.nau.edu.ua/index.php/naukova-robota/vebinary

Чекаємо Вас на безкоштовних вебінарах з серії «Пропедевтика профорієнтації», а старшокласникам пропонуємо – цикл вебінарів «Власний компас профорієнтації».

Прочитано 63 разів