ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 25 листопада 2020 20:23

Відбувся інформаційно-просвітницький захід «День професій в НАУ»

24 листопада 2020 року у форматі онлайн відбувся інформаційно-просвітницький захід «День професій в НАУ» для майбутніх абітурієнтів.

Організатори заходу ‑ Інститут інноваційних освітніх технологій спільно з Юридичним факультетом Національного авіаційного університету.

Спікери заходу - доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри кримінального права і процесу Софія Лихова; кандидат юридичних наук, доцент кафедри теорії та історії держави і права, заступник декана Людмила Шапенко.

Науковці розповіли про особливості навчання; специфіку професії, що опановують студенти на кафедрах Юридичного факультету, щоб отримати сучасні юридичні знання та про перебіг освітнього процесу та професійні компетенції, які формуються під час вивчення юридичних дисциплін. Учасників заходу особливо зацікавили питання практики та працевлаштування, які ґрунтовно розкрили доповідачі.

Модератор зустрічі кандидат педагогічних наук, директор Центру допрофесійної підготовки ІІОТ НАУ Тетяна Петровська висвітлила головні напрямки профорієнтаційних проєктів університету, запросила учнівську молодь до участі в нових заходах ІІОТ НАУ задля здійснення правильного вибору майбутньої професії. Профорієнтаційні, освітні та наукові проєкти університету розраховані на можливості й інтереси школярів 9-11 класів для професійного самовизначення, творчої самореалізації в сучасних умовах вищої школи та сприяють об’єднанню учнів, учителів та науковців.

До участі у заході долучилися понад 100 учасників із м. Києва, Вінницької й Черкаської областей, з Київщини – м. Біла Церква, м. Бориспіль, м. Васильків, м. Ірпінь, м. Переяслав-Хмельницький, м. Фастів, смт. Макарів, Білоцерківський р-н, Бородянський р-н, Ставищенський р-н та інші. Найбільше активними учасниками «Дня професій в НАУ» були старшокласники Комунального закладу «Макарівський багатопрофільний ліцей», Клавдіївської ЗОШ імені О. Рибалка, Переяславська загальноосвітня школа № 2.

Наступний «День професій в НАУ» в форматі онлайн відбудеться 17 грудня о 14:00 http://iiot.nau.edu.ua

Переглянути запис заходу можна на You Tube каналі Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ:

https://www.youtube.com/watch?v=fzACCSq7s7A

Презентація "День професій 24.11.2020 - ЮФ"

Спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність»

Спеціальність 081 «Право»

Дякуємо учасникам заходу за наполегливість у дорозі до знань! Сміливо крокуйте вперед, щоб правильно обрати заклад вищої освіти і найкращу майбутню професію. Бажаємо успіхів у навчанні, захоплюючих занять, здійснення планів і мрій!

Прочитано 165 разів