ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 25 листопада 2020 12:03

Підвищення кваліфікації за курсом «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії»

З метою забезпечення якості освіти при впровадженні дистанційного навчання з 12 по 22 листопада 2020 року працівники Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ підвищували кваліфікацію за курсом «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії», який організувала компанія Google Україна спільно з Міністерством освіти і науки України.

Протягом курсу було опановано 5 модулів, розрахованих на 15 годин, які включали відео-лекції, практичні завдання в середовищі G Suite for Education та підсумковий тест. У навчальному курсі було організовано ефективний зворотній зв’язок між слухачами та тренерами; здачу робіт та отримання приватних консультацій до кожного завдання в середовищі Google Classroom.

Тренери поділилися своїм досвідом ефективного використання додатків Google у професійній діяльності, розповіли про переваги використання середовища G Suite for Education, що активно впроваджено в Національному авіаційному університеті, але ще має певні ресурси щодо подальшого використання та вдосконалення.

Учасники курсу тренувалися створювати в Google Класі опитування, завдання, завдання з тестом, перебували одночасно в ролі викладача та студента. На період навчання всім учасникам курсу було надано тимчасові акаунти в G Suite for Education, що дозволило на практиці ознайомитися з усіма можливостями G Suite for Education. Цікавими, корисними і незамінними для організації власної професійної діяльності сучасного викладача виявилися можливості інструментів Google Календар, Google Keep, Google Сайт та Google Групи.

Відповідні сертифікати про успішне завершення курсу отримали: завідувач лабораторії електронних засобів дистанційного навчання Людмила Кучерова, провідний фахівець лабораторії Маргарита Нікіфорова, директор ІІОТ Наталія Муранова, провідні фахівці Центру дистанційної освіти – Роман Фуревич і Мар’ян Гречух.

Щиро вдячні директору Академії цифрового розвитку, Антоніні Букач та усім тренерам за безкоштовне навчання на актуальному курсі з багатотисячною аудиторією.

Вітаємо всіх учасників курсу «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії» із успішним завершенням та отриманням сертифікатів про підвищення кваліфікації!

Прочитано 73 разів