ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 19 листопада 2020 21:13

Продовжує роботу Наукова екологічна школа НАУ

18 листопада 2020 року за ініціативи Інституту інноваційних освітніх технологій спільно з Факультетом екологічної безпеки інженерії та біотехнології Національного авіаційного університету відбулося чергове засідання наукової екологічної школи для учнівської молоді.

У роботі наукової школи, що проводилась в онлайн-форматі на платформі  Zoom, взяли участь понад 45 учнів, учителів і керівників гуртків закладів середньої та позашкільної освіти м. Києва, Київщини, Черкащини, а саме: учні Авіакосмічного ліцею ім. І. Сікорського НАУ, БНВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 - ДЮСОК», КЗ «Рокитнянський ліцей - МАН» Київської області, КЗ «Канівська санаторна школа-інтернат» Черкаської обласної ради.

Для учнів цікаву відео-презентацію на тему «Хімія і біологія як екологічні складові авіації» підготував лектор – Євген Новоселов, кандидат хімічних наук, доцент кафедри хімії та хімічної технології Факультету екологічної безпеки інженерії та біотехнології НАУ. Слухачі із захопленням спостерігали властивості лужних металів, їх взаємодію з водою, способи добування та властивості водню, реакцію «золотий дощ»; прослухали цікавий виступ науковця та задавали багато питань.

Формування екологічної свідомості в учнів розпочинається із зацікавлення їх у вивченні навколишнього світу, із набутих знать під час різного типу уроків та інформації, що доходить до їхньої свідомості, сприйняття довкілля та спілкування. Саме такі відеоуроки дають розуміння та осмислення не тільки можливостей використання природних ресурсів, а й можливих необоротних шкідливих наслідків щодо діяльності людини та впливу на природу. Таке спілкування формує навики бережливого ставлення до навколишнього середовища, розуміння збереження ресурсів для наступних поколінь та планового розумного використовування, відновлення природних ресурсів.

Слухачі наукової школи висловили подяку лектору Євгену Новосьолову за цікавий онлайн-урок.

Модератор заходу – Центр обдарованої учнівської молоді Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ. Технічний супровід забезпечувала Маргарита Нікіфорова, провідний фахівець лабораторії електронних засобів дистанційного навчання ІІОТ.

Запрошуємо учнівську молодь і в подальшому долучатися до наукових, освітніх і профорієнтаційних проєктів НАУ задля вдалого вибору майбутньої професії: http://iiot.nau.edu.ua/

Перегляд лекції доступний на You Tube каналі ІІОТ НАУ за посиланням: https://youtu.be/xaS6c_vBa1Q

Довідки: (044)406-72-09, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Прочитано 55 разів