ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 19 листопада 2020 06:37

В НАУ відбувся науковий семінар для вчителів хімії

Кафедра хімії і хімічної технології Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій та кафедра базових і спеціальних дисциплін Інституту інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету ініціювали нову форму роботи з освітянами України.

До участі у науковому семінарі «Шляхи формування позитивної мотивації до вивчення хімії», що відбувся 17 листопада 2020 року в онлайн режимі на платформі Zoom, було залучено 90 вчителів хімії із загальноосвітніх закладів середньої освіти з різних регіонів України.

На заході спікерами-науковцями було професійно обговорено актуальні проблеми щодо формування позитивної мотивації учнів до навчання в закладах середньої освіти; розкрито перспективи співпраці кафедри хімії і хімічної технології НАУ з навчальними закладами освіти; представлено наукові доповіді із сучасних хімічних технологій; презентовано освітньо-професійні програми кафедри хімії і хімічних технологій НАУ, а також рекомендовано програму спецкурсу «Основи хімічних технологій» для учнів старших класів.

Зацікавила присутніх слухачів і проблематика специфіки підготовки учнів до участі в конкурсі науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України та підвищення пізнавального інтересу до предмету «Хімія» шляхом демонстрації неординарних дослідів. Учасникам семінару було продемонстровано позитивний досвід НАУ щодо організації професійного самовизначення та творчого розвитку учнів в середовищі вищої школи.

Ключові доповіді підготували науковці кафедри хімії і хімічної технології ФЕБІТ ‑ доктор хімічних наук, професор, завідувач кафедри Андрій Галстян; доктор хімічних наук, професор Володимир Лєдовських; кандидат технічних наук, доцент Євген Новоселов; кандидат хімічних наук, доцент Марія Максимюк; а також ‑ кандидат технічних наук, доцент, науковий співробітник відділу термохімічних процесів і нанотехнологій Інституту газу НАН України Костянтин Сімейко; кандидат педагогічних наук, психолог Центру обдарованої учнівської молоді ІІОТ Богдан Пiонтковський-Вихватень; студентка ФЕБІТ Катерина Годлевська.

Організатори семінару ‑ директор ІІОТ, доктор педагогічних наук, професор Наталія Муранова; кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ІІОТ Ольга Бруяка; асистент кафедри хімії і хімічної технології ФЕБІТ Сергій Левченко.

Усі учасники наукового семінару отримають відповідні сертифікати.

Переглянути презентаційні матеріали наукового семінару «Шляхи формування позитивної мотивації до вивчення хімії» можна за посиланням: http://iiot.nau.edu.ua/index.php/naukova-robota/konferentsii/item/1034-seminar-shliakhy-formuvannia-pozytyvnoi-motyvatsii-do-vyvchennia-khimii

Прочитано 84 разів