ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 11 листопада 2020 19:24

Відбувся День відкритих дверей НАУ

10 листопада 2020 року майбутні абітурієнти Національного авіаційного університету взяли участь в онлайн-зустрічі ‑ Дні відкритих дверей. Серед учасників ‑ учні старших класів, училищ, студенти коледжів, батьки, науковці університету, представники Приймальної комісії НАУ.

Організатор заходу ‑ Інститут інноваційних освітніх технологій спільно з Васильківським фаховим коледжем НАУ.

Модератор онлайн зустрічі професор Наталія Муранова, директор Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ ознайомила вступників з особливостями проведення загальнодержавного ЗНО-2021, зосередила увагу на шляхах якісної підготовки задля отримання рейтингового сертифікату, розкрила переваги участі учнівської молоді у Всеукраїнських олімпіадах НАУ та презентувала освітні, наукові й профорієнтаційні проекти, що сприятимуть орієнтиром у виборі майбутньої професії.

Ключову доповідь підготував заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ Віктор Гнатюк, який акцентував увагу присутніх на особливостях підготовки фахівців в університеті, змінах до Правил вступу до НАУ в 2021 році, ознайомив із сайтом Приймальної комісії та іншими корисними для абітурієнтів онлайн ресурсами.

Презентували навчання на випускових кафедрах, освітні програми, працевлаштування випускників: професор Олена Арефьєва (ФЕБА), доценти ‑ Євген Габрусенко (ФАЕТ), Олексій Чужа (ФАЕТ), Тетяна Петренко (ФЛСК), Ірина Гращенко (ФТМЛ), Людмила Шапенко (ЮФ), Оксана Школенко (ФЕБА).

Присутні абітурієнти отримали відповіді на всі запитання і були запрошені на День відкритих дверей НАУ, що відбудеться в рамках Міжнародної виставки «Освіта і кар’єра-2020» 21 листопада об 11.00 у форматі онлайн-конференції. Детально: http://iiot.nau.edu.ua/

Щиро дякуємо спікерам, науковцям університету, керівникам закладів освіти, вчителям, начальнику Васильківського фахового коледжу НАУ Олександру Постнікову за сприяння у проведенні Дня відкритих дверей.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Website НАУ: https://nau.edu.ua/

Website ІІОТ: http://iiot.nau.edu.ua/

Website Приймальної комісії: http://pk.nau.edu.ua/

Прочитано 60 разів