ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 11 листопада 2020 19:11

День з професором НАУ для учнів – членів МАН України

10 листопада 2020 року у Національному центрі «Мала академія наук України» відбувся онлайн-захід «День з професором» в онлайн режимі на платформі «Zoom».

Тема наукової лекції: «Використання цифрового рентгенівського томосинтезу в медицині та ветеринарії». Спікер - Олександра Мірошніченко, кандидат технічних наук, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Національного авіаційного університету.

Під час лекції допитливі юні науковці з усієї України, які прагнуть вивчати, досліджувати нові ще невідомі для них сторінки науки, дізналися про історію виникнення трьох основних методів рентгенівської діагностики: рентгенографії, томографії та томосинтезу, а також переглянули відео-слайди про основні етапи процедури отримання діагностичних зображень, опанували специфіку кожного методу діагностування і порівняли їх для вибору найкращого методу дослідження.

Нові знання у різних сферах наукової діяльності дають учням - членам МАН України можливість для розвитку наукового світогляду та самовизначення у майбутній професії.

Наступні лекції науковців Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Національного авіаційного університету в рамках програми «День з професором» Наукового центру «Мала академія наук України» відбудуться:

  • 19 листопада о 16:00 на тему: «Чи поступиться транзисторна мікроелектроніка наноелектроніці?». Спікер ‑ кандидат технічних наук, доцент Мельник Олександр Степанович;
  • 26 листопада о 16:00 на тему: «Введення в українські стартапи з інформаційних технологій». ‑ доктор технічних наук, професор Шутко Володимир Миколайович/
  • 01 грудня о 16:00 на тему: «Що треба знати, щоб програмувати роботів». Спікер – старший викладач кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей Бідний Микола Семенович.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6KLWhYUX5Az5bojmTTl3Mtbp6iZ1cEAxSYz4IyJyQnWXS1w/viewform

Переглянути лекції заходу можна на You Tube каналі.

Чекаємо учнівську молодь!

Прочитано 67 разів