ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 05 листопада 2020 17:20

Відбулася конференція-зустріч для батьків і слухачів підготовчого відділення ІІОТ!

4 листопада 2020 року Інститут інноваційних освітніх технологій провів конференцію-зустріч зі слухачами підготовчого відділення громадян України та їх батьками в онлайн-форматі на платформі Zoom.

 

Відкрила зустріч директор ІІОТ, доктор педагогічних наук, професор Наталія Муранова, яка визначила головні напрями взаємодії та співпраці батьків, слухачів та викладачів задля виконання основного завдання – якісної підготовки слухачів до ЗНО. Головні питання, що доповідалися директором це – особливості організації загальнодержавного ЗНО‑2021, навчання на підготовчому відділенні, інформування щодо змін у Правилах вступу в 2021 році. Доповідач ознайомила батьків та слухачів із режимом роботи підготовчого відділення; якісним та кількісними показниками науково-педагогічного складу; особливостями та перевагами навчання на курсах; рейтинговою системою оцінювання навчальних досягнень слухача; особливостями та методиками проведення вступного тестування, пробного ЗНО та випускного екзамену; основними принципами та підходами підготовки на курсах до загальнонаціонального ЗНО та ДПА; актуальною для вступників інформацію щодо ЗНО-2021, умовами проведення Всеукраїнських олімпіад НАУ в 2021 році та презентувала освітні, наукові, профорієнтаційні проєкти, що ефективно сприятиме вибору майбутньої професії.

 

Заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ Віктор Гнатюк прокоментував особливості вступної кампанії-2021, Правила вступу до НАУ, ознайомив з корисними Інтернет-ресурсами – сайтом Приймальної комісії НАУ, vstup.info, osvita.ua, mon.gov.ua, а також порадив вступникам пройти профорієнтаційне опитування, що значно допоможе правильно обрати професію.

 

Слухачі підготовчого відділення та їх батьки отримали змістовні відповіді на всі запитання та висловили вдячність організаторам за цікаву та результативну онлайн зустріч.

Запрошуємо пройти підготовчі курси та якісно підготуватись до складення ЗНО та ДПА, скласти іспити, пройти психологічну адаптацію до навчання у виші та визначитися з вибором майбутньої професії!

Детально за посиланням:

http://iiot.nau.edu.ua/index.php/nauka/pidhotovka-do-zno/pravyla-pryiomu

Довідки: кафедра базових і спеціальних дисциплін, (044) 406–72–02, 406–79–08.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Прочитано 69 разів