ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 03 листопада 2020 17:01

Відбувся День НАУки для учнівської молоді!

3 листопада 2020 року в Національному авіаційному університеті в форматі онлайн на платформі Zoom відбувся освітній захід «День НАУки».

До онлайн конференції долучилися понад 30 учнів старших класів, вчителів, керівників гуртків. Серед слухачів представники КЗ КОР «Володарська школа-інтернат І-ІІІ ступенів – Центр реабілітації», Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 м. Козятина Вінницької області та КЗ КОР «Фастівський ліцей-інтернат».

Наукову лекцію на тему «Основи радіомоніторингу та радіорозвідки» провів спікер – Євген Габрусенко, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ.

Лектор розповів про основи радіорозвідки; засоби передачі інформації за допомогою радіосигналу; наочно продемонстрував установки прийому радіохвиль та розкрив їх практичну дію; поширення радіохвиль у просторі та пристрої, що сприймають і відтворюють звукові хвилі, а також розглянув питання основ радіомоніторингу.

Учасники Дня НАУки подякували організаторам та лектору за змістовний цікавий захід та надану можливість ознайомитися з основами наук і були запрошені на наступні освітні проєкти, що відбуватимуться в онлайн-просторі НАУ для школярів.

День відкритих дверей НАУ – 10 листопада о 14.00 у форматі онлайн: http://iiot.nau.edu.ua/index.php/item/1018-zaproshuiemo-na-den-vidkrytykh-dverei-nau

Конкурс «Я – майбутній студент!»: http://iiot.nau.edu.ua/index.php/item/1011-konkurs-dlia-starshoklasnykiv-ya-maibutnii-student

Всеукраїнські олімпіади НАУ: http://iiot.nau.edu.ua/index.php/nauka/vseukrainski-olimpiady-nau

Профорієнтаційне опитування:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSfEdWoC1FCH8YGvOx5NfXqO9lxeqNyFSxh4KVTGuebtUbPA/viewform

Опитування «Мотиви вибору професії»:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXysLgTUONK_iJn4Mi0keowxpkymcVEAynJIFz9yEz5n3q0Q/viewform

День професій в НАУ:

http://iiot.nau.edu.ua/index.php/component/content/article/11-slideshow/45-den-profesij-v-nau?Itemid=211

 

Модератор заходу ‑ директор Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ, професор Наталія Муранова.

Довідки: Центр обдарованої учнівської молоді Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; (044)406-72-09, (044)406-74-15; сайт ІІОТ: http://iiot.nau.edu.ua

Прочитано 56 разів