ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 28 жовтня 2020 20:57

Відбувся Всеукраїнський День відкритих дверей НАУ!

28 жовтня 2020 року майбутні абітурієнти Національного авіаційного університету взяли участь у Дні відкритих дверей, який відбувся в онлайн-форматі і є надзвичайно актуальним для абітурієнтів-2021.

До онлайн спілкування долучилися учні старших класів, училищ, студенти коледжів і батьки, адже надзвичайно важливим у житті кожного майбутнього студента є вибір закладу вищої освіти та професії на все життя.

Програма зустрічі передбачала виступи спікерів, представників Приймальної комісії, факультетів НАУ та Київського регіонального центру оцінювання якості освіти. Модератор Дня відкритих дверей ‑ професор Наталія Муранова, директор Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ.

Захід відкрив Віктор Гнатюк ‑ заступник директора ІІОТ, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ, кандидат технічних наук, який розповів про структуру університету, особливості й форми навчання, зміни до Умов прийому до ЗВО у 2021 році, перелік спеціальностей, навчання на англомовному проєкті, паралельне навчанням, перехресний вступ. Учасників було запрошено на курси: з підготовки до загальнодержавного ЗНО, програмування, англійської мови та підготовки до ЄВІ/ЄФВВ та ознайомлено з онлайн ресурсами, що допоможуть вступникам отримати корисну й актуальну інформацію.

Особливості загальнодержавного ЗНО у 2021 році презентувала методист методичного відділу Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Ганна Щілінська.

Учасники заходу мали можливість побачити інтерактивні презентації факультетів та отримати відповіді на хвилюючі питання, адже у заході взяли участь науковці кафедри військової підготовки, ФМВ, АКФ, ФЛСК, ФТМЛ, ФАЕТ, ФАБД.

Сердечно дякуємо за увагу, за активність і наполегливість у виборі майбутньої професії. І запрошуємо на навчання!

Наступний День відкритих дверей відбудеться 10 листопада о 14.00 у форматі онлайн. Детальна інформація за посиланням: http://iiot.nau.edu.ua/

Наші контакти:

м. Київ, Національний авіаційний університет, проспект Любомира Гузара, 1.

Приймальна комісія: тел. (044)497-41-05, (044)406-74-04

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Website НАУ: https://nau.edu.ua/

Website ІІОТ: http://iiot.nau.edu.ua/

Website Приймальної комісії: http://pk.nau.edu.ua/

 

 

Прочитано 84 разів