ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 27 жовтня 2020 13:17

Успішне закінчення курсу «Speak English Professionally: In person, Online and On the Phone» від Georgia Tech Language Institute на платформі Coursera

Завідувач лабораторії електронних засобів дистанційного навчання, Людмила Кучерова успішно закінчила 5-тижневий курс «Speak English Professionally: In person, Online and On the Phone» від Georgia Tech Language Institute на платформі Coursera.

Мета навчання – покращити розмовну англійську мову. Цей курс розвиває розмовні навички, розширює словниковий запас, допомагає професійно вести діалог (погодитися або не погодитися зі співрозмовником, перепитати, уточнити або підсумувати). Відпрацьовується практика розмови по телефону, моделюються ситуації коротких конструктивних розмов «Elevator Speech» або інтерв’ювання на співбесіді. Окрема увага приділяється культурі мовлення, мові тіла та рухів. Кожен тиждень містить відеоматеріали, матеріали для самостійного опрацювання, тренувальні тести, а також персональне завдання, яке оцінюють інші учасники курсу, та перевірку виконаних робіт учасників курсу. Організовано обговорення тем на форумах, що значно розширює можливості комунікації з однокурсниками у всьому світі. Курс виявився дуже цікавим, актуальним та практичним.

Вітаємо нашу колегу і бажаємо подальших успіхів щодо вдосконалення фахової майстерності та підвищення кваліфікації на шляху до професійного зростання!

Прочитано 92 разів