ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 23 жовтня 2020 09:43

День відкритих дверей для студентів Фахового коледжу інженерії та управління НАУ

22 жовтня 2020 року відбувся День відкритих дверей для студентів Фахового коледжу інженерії та управління НАУ.

Організатор заходу – Інститут інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету.

До заходу також долучилися науковці НАУ, студенти різних коледжів, учителі та учні старших класів закладів загальної середньої освіти.

Презентував діяльність університету та особливості вступної кампанії-2021 та навчання у виші заступник директора ІІОТ Віктор Гнатюк, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ.

У заході взяли участь науковці з випускових кафедр: Світлана Лобода, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій ФМВ; Ірина Гніденко, асистент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій; Олена Васьківська, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри журналістики ФМВ; Олена Куцан, старший викладач кафедри реклами і зав’язків з громадськістю ФМВ; Віктор Вишневський, доктор географічних наук, професор ФМВ; Євген Габрусенко, кандидат технічних наук, координатор ФАЕТ з профорієнтаційної роботи, доцент; Роман Одарченко, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ; Людмила Шапенко, відповідальний секретар відбіркової комісії ЮФ, кандидат юридичних наук; Ганна Мартинюк, доцент кафедри засобів захисту інформації, кандидат технічних наук ФККПІ; Марія Ковальова, доцент кафедри економіки та бізнес-технологій ФЕБА.

Представники факультетів і кафедр презентували освітні програми, нові проєкти, перспективи навчання та працевлаштування.

Щиро дякуємо спікерам Дня відкритих дверей, всім учасникам та керівництву коледжа за участь та організацію заходу, за сприяння у проведенні заходу, за вмотивованих студентів щодо продовження навчання в НАУ.

Студентів запросили на підготовку до ЗНО на підготовчому відділенні (http://iiot.nau.edu.ua/index.php/nauka/pidhotovka-do-zno/pravyla-pryiomu), на підготовку до ЄВІ (http://iiot.nau.edu.ua/index.php/nauka/yevi-yefvv), на курси з англійської мови (http://iiot.nau.edu.ua/index.php/component/content/article/11-slideshow/48-english-edcenter?Itemid=211) та програмування (http://iiot.nau.edu.ua/index.php/kontakti/kataloh-dystsyplin-vilnoho-vyboru).

І запрошуємо учасників зустрічі долучитися до профорієнтаційних, освітніх, наукових проєктів (http://iiot.nau.edu.ua/), що системно проводяться в Національному авіаційному університеті задля здійснення правильного вибору майбутнього.

Запрошуємо приєднатися до Всеукраїнського Дня відкритих дверей НАУ – 28 жовтня 2020 року о 15:00 (онлайн):

http://iiot.nau.edu.ua/index.php/component/content/article/11-slideshow/9-den-vidkrytykh-dverei?Itemid=211

Прочитано 80 разів