Понеділок, 18 січня 2021 14:17

Вебінар «Професіографія як методична основа професійної орієнтації особистості»

Центр обдарованої учнівської молоді ІІОТ НАУ запрошує педагогічних працівників, батьків, психологів, працівників центру зайнятості та всіх бажаючих на вебінар з циклу «Пропедевтика профорієнтації» на тему «Професіографія як методична основа професійної орієнтації особистості».

Зареєстровані учасники вебінару отримають сертифікати!

Дата проведення: 11 лютого 2021 року о 15:00 – 15:40.

Форма проведення: онлайн, на платформі Zoom.

Участь безкоштовна.

 

Підключитися до конференції Zoom
https://zoom.us/j/4449242396?pwd=OWVUeVF3a0JyS2tzaUtIQ0Zrbk9mZz09

Ідентифікатор конференції: 444 924 2396
Код доступу: 4tv1Bq

 

На вебінарі ми розглянемо раціональний розподіл трудових ресурсів за формами зайнятості, що ґрунтується на порівнянні знань про професійний простір та знань про індивідуально-психологічні властивості людини. В теорії і практиці професійної орієнтації широко визнається, що її основою і необхідним етапом вирішення організаційних та методичних питань є професіографічне вивчення конкретних видів професійної діяльності, визначення вимог, які висувають до людини як суб’єкта праці. На нашому вебінарі ми розглянемо проблеми професіографії які зумовлюються тим, що професійний простір є досить динамічним і тому, особистість повинна бути підготовленою не до єдиного професійного старту, а до опанування багатьох і різних варіантів професійного і внутрішньо-професійного виборів, до проектування і самореалізації себе як суб’єкта праці і свого професійного шляху.

 

Презентація 

Запис вебінару

 

Спікер – Богдан Піонтковський-Вихватень – кандидат педагогічних наук, психолог-аналітик, груповий психотерапевт, психолог Центру обдарованої учнівської молоді Інституту інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету.

Для участі у вебінарі потрібно зареєструватись за посиланням:

https://forms.gle/EWqSEtXMLqMMnMaKA

Доступ до вебінару буде надіслано зареєстрованим учасникам персонально.

Довідки: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тел.: (044)406-72-09, (044)406-74-15.

 

 
Прочитано 184 разів